Andy...acum cand o sa vada aia cu masinile de i-am speriat ca eram eu cu masca pe cap ...or sa pun astia pretz pe capu meu !
Ce-am mai ras in noaptea aia Ca sa-nteleaga toata lumea....Al3xius iesise in mijlocul strazii cu masca aia pe fatza si urla la masinile care treceau pe drum....se facea ca da in ei....faze din astea ....de ne tineam toti de burta de atata ras....dup-aia a inceput si Gabi sa faca acelasi lucru.
Al3xius you`re kool man
si am fost si in magazin cu masca pe cap sa cumpar 4 lame orbit ...si mi-a dat aia un pachet ...era sa ma omoare tiganu cu ferari(n-am vazut ca e el ca aveam \"ochii\" de la masca aburiti si am urlat la el) si numai faze dinastea tampite!
era sa ma omoare tiganu cu ferari(n-am vazut ca e el ca aveam \"ochii\" de la masca aburiti si am urlat la el) si numai faze dinastea tampite!
Hahahahaha....eu venisem cu camera sa-i fac poza....si cand am vazut la cine si-a gasit Al3xius sa tzipe m-am intors din drum ....eu chiar am crezut ca vede bine prin masca dup-aia mi-a zis ca nu se vedea prin ochii aia