Quote:
Cine sa traiasca....cine sa traiascaaaaaa...LA MULTI ANI! mikey
|
Carmen:Merci mult...e aprope 6 dimineata, acum am ajuns acasa si mor de somn...da nu vreau sa ma culc pana nu-ti raspund la mesaj ...stiu clar cine esti dar nu mai stiu exact: tu te-ai dat la libere sau trance girl?Oricum vreau sa facem o liniuta odata....chiar si cu dieselul meu aspirat.Sa fii iubita!!!
Quote:
Andi vreau si eu sa-ti urez LA MULTI ANI!!! sa-ti spun ca mi-a facut o deosebita placere sa te cunosc(esti baiat super valabil ) si ce sa-ti doresc : multa sanatate(ca e mai buna decat orice...) bani sa iti faci masina cum iti doresti tu , si multe fete frumoase care sa te iubeasca !
La multi ani si din partea Carlei(prietena mea ) ...care momentan nu are usser pe forum(da` am corupt-o eu sa-si faca )
|
Al3xius, 10x a lot man....si tu esti super valabil si nu vorbesc aiurea cand spun asta.Merci si prietenei tale Carla pentru urari (din cate imi amintesc e fata cu codite, corecteaza-ma daca gresesc)...las` ca-i facem noi pe jandarmi intr-o zi.
Quote:
LA MULTI ANI Mikey .... chiar daca ti-am zis pe forum cu intarziere ...
|
G-spot, mi-ai spus live chiar inainte de liniutze!Merci merci merci pentru urari!!!
Gata acum ma duc sa ma culc ca adorm pe tastatura....maine pun poze de la liniuitze!