Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....
n-ati vazut si la VTM cum e ? ...cand se termina toti pleaca cu scartzuri si drifturi si basini .... si dupaia toata ziua in oras e nebunie pana da odata garda in ei ...
Da mah asa e dupa fiecare raliu o iau toti razna...Imi adusai aminte cand am fost la cinema la filmu The fast and The fourios cand dupa film au inceput toti sah plece cu demaraj de m-am paralizat de ras.....
printre aia a fost si KOS-u ...tin minte ca era el cu Seat-u bobby cu Calibra ... DES-u si nu mai stiu exact cine mai era .... ...ce vremuri erau atunci ! asta e ! Life is a Bitch !
Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....
Invmic \"Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa\" frana de mana trasa?????? PITULATE SA NU TE AUDA DREAQ LUMEA CA AI OLTCIT!!!! :P :P :P :P :P :P (frana de mana........poate are RM) parca te aud acum...........