heheheh am aflat si fara sa-mi spunetzi voi
Cea mai tare seara care la care am fost vreodata.. totul a inceput pe la 23 in locul X (sa-mi bag ceva, iar a jtiut politzia.. sau poate ca au aflat de la paznici, bine, faza nasoala a fost ca deja nu prea mai vroia nimeni sa se traga.. :P dar e k, parca a venit la tzanc.. cand au terminat baietzi sa se dea), unde s-au strans peste 40 de masini de la dacie din '77 (adik a mea

) pana la un Mertzan Clasa S (daca nu ma insel) care a facut un burn de mai toata frumusetzea.. respecte propietarului.. iar inainte de asta, o CALIBRA albastra s-a dat cu un BMW 525/535 (iar nu jtiu

hahahahha) in fine s-a mai dat unu cu Matiz vs Astra, normal ca AStra a castigat.. si ca seara sa fie plina si frumoasa, o motocicleta a mers in jur de 30 de metri pe o roata.. super HOT!
Faza misto a fost cand au plekat totzi spre oras.. si politzaii au blocat strada.. fiind nevoitzi sa se intoarca inapot.. super..
Inca odata Militzieni si-au facut datoria..

cu carnetzelu si cu pixu au notat toate masinile.. cea mai najpa faza a fost cand a inceput un angajat de la X, sa arate Politzailor care masini au venit la curse si care sunt ale angajatzilor din combinat.. penibila faza..
EU am lasat masina in parcare si cred ca mi-au luat si numarul pe pe carnetzel.. bine ca la un moment dat s-a dus in parcare la un alt grup de masini pe langa care era si masinutza mea obosita.. oricum nu prea au ce sa-mi faca .. daca nu au dovezi clare.. :P

faza dragutza a fost cand un tip a inceput sa injure militzianul si asta nu i-a zis nik

hahahahahh .. belea..
Pot spune ca a fost prima data cand am stat si n-am plekat.. si mi-a fost cam frica sa nu-mi iau vreo amenda.. ce-i adevarat cam speriat, dar in ciuda fricii eu tot vroiam sa mai stau sa vaz ce se intampla.. incurajat si de un priten care fu cu mine..

Abia astept NEXT TIME.. pacat ca se afla asa repede.. oricum, in seara asta a tzinut cel mai mult.. cel putzin de cand m-am apucat eu sa vin...
Al3xius sory tata, daca jtiam te luam..

next time!
Care dintre voi a fsot in seara asta ?..

o fost un tip intr-un astra cred, care a filmat politzia si cum s-au intors toate masinutzele spre Filiasi.. jtie cineva care este?.. mi-ar placea tare mult sa am si eu filmuletzu ala...
RESPECT DOMNIloR... !