ma tat ce vrei ma.. daca nu se gandesc sa caute si ei o alta locatzie..

pai se jtie in aceeasi zi din saptamana la aceeasi ora, au acelasi loc

)(si Politzia deja jtie, nu-s turantori.. ci doar o proasta organizare.. pacat)

.. si in seara asta s-a incercat sa se faca ceva mai privat putzin.. dar tot dejeaba.. nici n-am ajuns bine si am vazut o dubitza de Politzie care dadea tarcoale.. in fine s-au strans catziva dar pana la urma a spart gasca acea masinutza (politzia) apoi s-a plekat.. au mers sper oras catziva km, si s-au oprit.. dupa vreo 5 miinute baietzi s-au intors inapoi.. au plekat si eu inca nu jtiam daca sa ma mai duc sau nu

a .. imediat cum au plekat inapoi a trecut un miniVAn al jandarmilor.. iar dupa ei la 4 minute o alta masina de Politzie..
Nu CRED ca se vor mai putea face curse ilegale reusite..

daca nu se mai gaseste si o alta locatzie.. ce sa va mai spun, imi pare rau ca n-am putut sa vaz prea multe.. Se arata a fi un inceput fain.. dar asta e .. ce sa mai comentam atat.. pacat ca exista atata neincredere, pe drept ce-i adevarat .. nu potzi sa intri la om in casa si sa potzi face ce vrei.. cum a fost acu .. m-am dus am vb cu unu.. si tot nu mi-a zis mai nik
ar fi fost fain sa fim mai multzi din Craiova care sa ne intalnim exact cum facetzi voi in H.. dar asta e.. nu se poate!
P.S. Al3xius as vrea sa vb ceva cu tine.. in legatura cu evacuarea de la oltcitu cu care ai venit tu..

mi-a placut mult cum face.. nici prea tare, dar nici prea timid

)