Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-05-04, 12:37   #16
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Boss: Cioara e defect in adevaratu' sens al cuvantului Si... nu, nu am fost joi si nici nu voi veni vreodata.
Al3xius: eu asa am inteles.
Bobby: am intzeles
Old 23-05-04, 13:55   #17
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

dap.. conteaza extraordianr de mult soferu..

Bravo tzie GAbi..
BoSsuL3TZ is offline  
Old 28-05-04, 12:17   #18
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

bai alexius..... ai scris cam tot ce trebuia locul ora si data , modifica mai rpd postul... chestiile astea nu fac nimik decat sa aduca idioti noi la curse.... care dau cu papagalu` ... si afla toti... si nu o sa mai vezi asa cevsa , deoarece o sa vina 1-2-3 sute de oameni... si imediat vin gaborii... so .. be smart ... ma bucur ptr voi
Old 28-05-04, 12:35   #19
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Santos: nu-ti face griji prea multe; idiotii deja stiu unde sa vina.
Gabi is offline  
Old 28-05-04, 17:40   #20
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
bai alexius..... ai scris cam tot ce trebuia locul ora si data , modifica mai rpd postul... chestiile astea nu fac nimik decat sa aduca idioti noi la curse.... care dau cu papagalu` ... si afla toti... si nu o sa mai vezi asa cevsa , deoarece o sa vina 1-2-3 sute de oameni... si imediat vin gaborii... so .. be smart ... ma bucur ptr voi
Cand tampitii pun topice de genu : \"diseara la 10 curse ilegale la daewoo\" pe toate canalele....cre`k nu mai are nici un rost...mai au sa puna numerele de la masini si cam atat
Old 28-05-04, 23:01   #21
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

ma si eu am ramas putzin uimit de faza cu topicu de pe #craiova dar in fine bine ca s-a tzinut si asa..
BoSsuL3TZ is offline  
Old 29-05-04, 09:17   #22
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

* Now talking in #****
* Topic is 'Liniutze la Daewoo la 23 00'
* Set by **** on Fri May 28 22:09:36

isi mai au rost comentariile ?

Al3xius is offline  
Old 29-05-04, 14:02   #23
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

LOOOOOOOOL.... ar fi frumos sa puna si afise , prin orash ... LINIUTZE LA DAEWOO LA 23:00 , invitati speciali .. si sa bage cateva numere.. , simplu luatii pe aia mai tari... aia vechi ... si schimbati locul
EvLSant0S is offline  
Old 29-05-04, 14:15   #24
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Aia vechi? Aia tari?
Gabi is offline  
Old 29-05-04, 16:58   #25
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

da... fara turnatori si papagali... :P
EvLSant0S is offline  
Old 03-06-04, 23:09   #26
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

ma tat ce vrei ma.. daca nu se gandesc sa caute si ei o alta locatzie.. pai se jtie in aceeasi zi din saptamana la aceeasi ora, au acelasi loc )(si Politzia deja jtie, nu-s turantori.. ci doar o proasta organizare.. pacat) .. si in seara asta s-a incercat sa se faca ceva mai privat putzin.. dar tot dejeaba.. nici n-am ajuns bine si am vazut o dubitza de Politzie care dadea tarcoale.. in fine s-au strans catziva dar pana la urma a spart gasca acea masinutza (politzia) apoi s-a plekat.. au mers sper oras catziva km, si s-au oprit.. dupa vreo 5 miinute baietzi s-au intors inapoi.. au plekat si eu inca nu jtiam daca sa ma mai duc sau nu a .. imediat cum au plekat inapoi a trecut un miniVAn al jandarmilor.. iar dupa ei la 4 minute o alta masina de Politzie..

Nu CRED ca se vor mai putea face curse ilegale reusite.. daca nu se mai gaseste si o alta locatzie.. ce sa va mai spun, imi pare rau ca n-am putut sa vaz prea multe.. Se arata a fi un inceput fain.. dar asta e .. ce sa mai comentam atat.. pacat ca exista atata neincredere, pe drept ce-i adevarat .. nu potzi sa intri la om in casa si sa potzi face ce vrei.. cum a fost acu .. m-am dus am vb cu unu.. si tot nu mi-a zis mai nik

ar fi fost fain sa fim mai multzi din Craiova care sa ne intalnim exact cum facetzi voi in H.. dar asta e.. nu se poate!

P.S. Al3xius as vrea sa vb ceva cu tine.. in legatura cu evacuarea de la oltcitu cu care ai venit tu.. mi-a placut mult cum face.. nici prea tare, dar nici prea timid )
Old 04-06-04, 11:38   #27
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Ce se intampla in Bucuresti, in H, n-ai sa vezi in Craiova. Poate lume stransa, da' nu oameni ca la Bucuresti.

Curse reusite au fost la Isalnita, da'... pana acolo e \"prea scumpa\" benzina... pentru unii

Si... ce-mi zicea d-nu' Klein azinoapte...
<-psyBNC> Thu Jun 3 15:17:40 [email protected]) ai mai man tu care ma acuzai pe mine ca habar nu am fusashi mah la daewoo la 11 00?
<-psyBNC> Thu Jun 3 15:18:15 [email protected]) nu cred ca stateai sa pazesti canalele
<-psyBNC> Thu Jun 3 15:18:41 [email protected]) Rally Expert...

De ce sa vin prietene? Sa vad toti bagabontii din Craiova? Hai ma, ce dracu'. Toti stiu ca eu nu mai calc in Craiova la raliu, nici la \"ilegalele\" voastre de ***, nici la VTM-urile de pe Bucovat, nicaieri.

Oricum, am inteles ca azinoapte ati facut iar ***u' praf. Organizatori sunteti ma, nu mai puteti.

Eu incetasem cu ironia si nesimtirea, vad ca tu incepi iar!

Ai grija...
Gabi is offline  
Old 05-06-04, 14:29   #28
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
P.S. Al3xius as vrea sa vb ceva cu tine.. in legatura cu evacuarea de la oltcitu cu care ai venit tu.. mi-a placut mult cum face.. nici prea tare, dar nici prea timid )
o sa-l intreb ce i-a facut ....

Aseara(vineri) iar o \"mare cursa\" : am ajuns acolo si era o dacie de poltie care dadea ture ... a inceput lumea sa se stranga ...unii se mai invarteau pe-acolo din lipsa de ocupatie si a aparut iar dacia de politie si s-au oprit exact la locul faptei si stateau ca sobolanii in masina si se uitau la noi ... in fine baiatu cu slk-u , unu cu cielo si un baiat cu un scuter le faceau in ciuda politistilor(care in continuare erau in masina si se benoclau :P probabil venisera sa vada cursa ) .... dupa vreo 10 min a plecat dacia spre oras iar dupa alte 10 min(timp in care s-a dat si o liniuta : Skoda Octavia vs. Cielo ) a venit duba de politie , a intrat in mijlocul multimi : \"VA RUGAM ELIBERATI ZONA! Gasiti alt loc sa stati de vorba ! \" si atat
Al3xius is offline  
Old 05-06-04, 14:31   #29
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

...au luat si cateva numere aia cu duba...cand am plecat noi ei erau cu carnetelu in mana si ii treceau acolo
Al3xius is offline  
Old 07-06-04, 16:55   #30
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

dap.. asta e.. se pare ca se face si la noi o lista... las ma..tu da-mi un beep sau mai bine un sms (sau un mesaj pe HUB ), ca de nu prea mai am credti pe tel si merg sa vaz ce patesc baietzii chiar-s curios..
BoSsuL3TZ is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -