Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 03-10-11, 09:19   #1
EMMA Romania

Stage 3
 
EMMA Romania's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 159
Default Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Am intrat in luna "de foc".
La finele acestei luni va avea loc la Nurnberg Finala Europeana EMMA 2011.
In urma rezultatelor obtinute in sezonul competitional EMMA Romania 2011, anul acesta 2 audiomobile vor reprezenta Romania in Finala Europeana.
Este vorba despre Zaharie Norbert & Audio Plus (Matteo Pinciroli, Ionut Mocioiu).
EMMA Romania is offline  
Old 06-10-11, 20:43   #2
roli

Stage 5
 
roli's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,304
Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Hai romania pe podium poate chiar inca odata pe locul 1
roli is offline  
Old 11-10-11, 13:35   #3
groundzerofan

Stage 3
 
groundzerofan's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 147
Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

pee ei baieti!!!multa bafta la Nurnberg,va asteptam cu locu' 1
groundzerofan is offline  
Old 13-10-11, 19:05   #4
EMMA Romania

Stage 3
 
EMMA Romania's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 159
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Participarea Romaniei la Eurofinala EMMA
octombrie 13, 2011


Anul acesta Romania va fi reprezentata la Eurofinala EMMA de la Nuremberg de doua masini, Citroen C4 Picasso, castigatorul EMMA Supercup 2008, Audio Plus / Team Pure Music (Matteo Pinciroli, Mocioiu Ionut) si de Honda Civic, Team Dragster (Zaharie Norbert).

Mai jos prezentam cateva din informatiile necesare pentru participarea la eurofinala.

Inscrierea si desfasurarea competitiei

Sosirea si inregistrarea participantilor incepe de Vineri, 28 Octombrie la ora 18:00 si se incheie la ora 19:00, la poarta 1b a complexului expozitional din Nuremberg. Pentru inregistrare parcati masina in spatele salii si mergeti in sala 3. Aveti grija sa se faca plasarea stickerului de participare in parbrizul masinii. Pozitionati masina in pozitia aproximativa in cadrul salii. Un oficial EMMA va va indruma spre acesta pozitie. Taxa de inregistrare pentru orice categorie este de 60 de Euro. Aceasta include si un bilet pentru petrecerea de luni seara. Orice categorie suplimentare costa 15 Euro / categorie.

Aceeasi procedura se va repeta Sambata, 29 Octombrie intre orele 8:00 si 9:00. La ora 10:00 va incepe procedura de jurizare care se va incheia la ora 19:00. Toate categoriile de SQ, EMMA Racing si Multimedia vor fi jurizate conform planului expus in zona de backoffice EMMA. In categoriile unde sunt inscrise mai mult de 15 masini jurizarea SQ va fi impartita in doua zile (Sambata/Duminica). Luni se va tine o runda finala care va decide care este cea mai buna masina din primele 6 masini ale primei runde din weekend. Toate masinile vor fi jurizate doar din pozitia soferului. Doi arbitrii vor juriza calitatea sistemului de sunet folosind doar scaunul soferului. Jurizarea ESPL va incepe tot Sambata cu partea de instalare.

Duminica jurizarea va incepe la ora 9:00 si se va termina la ora 19:00. Incepand cu ora 11:00 se vor efectua masuratorile ESPL in fata scenei principale.

Luni, cele mai bune 6 masini din fiecare categorie va fi rejurizata la sunet. Acestea vor fi anuntate la ora 10:30 la biroul EMMA. Jurizarea va incepe la ora 11:00. Daca nivelul de zgomot este prea mare, masinile pot fi scoase in afara salii pentru jurizare. Tot la ora 11:00 va continua prima runda a masuratorilor ESPL, si se vor masura pentru ESPL masinile care participa la EMMA Racing.

Marti, incepand cu ora 11:00 cele mai bune doua masini din prima runda ESPL se vor infrunta in fata scenei principale. Ceremonia de premiere va incepe la ora 15:30. Masinile pot parasi sala incepand cu ora 17:30.

Va rugam sa aveti grija ca masinile vor fi prezentate vizitatorilor pe tot parcursul show-ului. O masina inchisa va pierde puncte.

Pentru competitia de ESPL se va folosi piesa 5 pentru prima runda si piesa 8 pentru runda a doua, de pe CD-ul de competitie ESPL EMMA 2009-2011

Informatii despre nivelul de zgomot

Va rugam sa aveti in vedere ca se desfasoara o competitie de calitate a sunetului, iar unii vizitatori o sa doreasca sa asculte aceste masini. Zgomotul crescut din anii trecuti a dus la inasprirea regulilor legate de nivelul de zgomot de anul acesta. Va rugam mentineti un nivel redus de zgomot in interiorul salilor. Vor exista momente de cateva minute in care veti fi anuntati ca puteti sa dati tare sistemele audio pentru cateva minute. Acestea vor fi anuntate la backoffice prin intermediul unei liste. Pentru cei care ignora aceasta regula li se va deconecta alimentarea cu energie electrica si vor fi depunctati.

EMMA va instalat un sistem de transmisie FM pentru ca toate sistemele audio sa poata reda aceeasi muzica. Dorim sa facem o mare petrecere Marti, cu toate masinile care vor canta aceeasi muzica.

Petrecerea

Luni seara, dupa ora 19:00, EMMA va organiza o mare petrecere internationala la clubul In da Bahn. Clubul se afla in interiorul Nuremberg Central Station, la care se poate ajunge foarte usor cu metroul sau taxiul. Toti competitorii vor primi un bilet de participare odata cu inscrierea lor. Biletele aditionale pot fi achizitionate de la biroul EMMA cu 29 de Euro. Acest bilet include si bufetul. Exista un pasaj subteran direct din zona de expozitie pana la club.

Prezentarea tarii

Dupa succesul avut cu premiera acestei competitii anul trecut la Eurofinala din Rotterdam, am hotarat sa continuam ideea si la Eurofinala din acest an. Prin aceasta competitie dorim sa dam ocazia participantilor sa isi prezinte tara si specialitatile culinare ale acesteia. De asemenea in 2011 tarile se vor infrunta intr-o competitie pentru a castiga 500 de Euro. Competitia se va desfasura Luni, 31 Octombrie. Se vor puncta urmatoarele:
Amenajarea spatiului, 0-10 Puncte:
Steaguri, standuri, obiecte promotionale pentru informare (ecrane, fluturasi, postere, etc.).
Echipa, 0-10 Puncte:
Haine, idei speciale (palarii, etc.).
Mancare si bautura, 0-10 Puncte:
Calitatea mancarii si bauturii oferita publicului.
Evenimente speciale, 0-10 Puncte:
Dansatori, muzica live, comici, clovni, etc.
Prezentarea juriului, 0-10 Puncte:
Liderul echipei va explica timp de 5 minute despre tara reprezentata si despre ideea din spatele prezentarii, pentru a descrie cultura tarii.

Toate echipele care vor sa participe trebuie sa se inscrie cu cel putin o saptamana inaintea evenimentului si sa nominalizeze un lider de echipa pentru comunicarea cu organizatorii EMMA.
Toate masinile de la Eurofinala vor fi aranjate in functie de nationalitate, cu exceptia celor care vor fi expuse in cadrul standurilor sponsorilor.
In fiecare zona a tarilor EMMA va amenaja un cabinet de 2x1m pentru stocarea bagajelor.
In fiecare zona a tarilor EMMA va oferi o masa de 200 x 600 cm si doua scaune. Aceasta masa poate fi folosita si pentru prezentarea tarii.
EMMA ofera un container refrigerat in afara salii in care se pot pastra toate bunurile care au nevoie de pastrare la rece pana Luni, 31 Octombrie cand incepe competitia.
Prezentarea tarii trebuie sa fie pregatita pana Luni, 31 Octombrie 2011 la ora 12:00

In spatele salii EMMA va amenaja o spalatorie pentru curatarea preliminara a masinilor. Competitorii nu au voie sa isi curete masinile in interiorul salii, folosind apa.
Accesul in zona de expozitii este posibil incepand de Vineri de la ora 12:00 pana la ora 19:00
EMMA Romania is offline  
Old 13-10-11, 22:52   #5
roli

Stage 5
 
roli's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,304
Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Presimt ca romania va avea cel putin 1 cupa
roli is offline  
Old 29-10-11, 20:21   #6
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Am ajuns cu bine, atat eu cat si Norbert, Marinu si prietenii lor.

Voi reveni maine cu imagini de aici si cateva informatii referitoare la numarul de competitori in clasele in care participam noi.
__________________
Pure Music
"The myth is stronger than the truth,
And the truth can sometimes lie
To see all from what it was
You need an uncorrupted eye..."
ionutmocioiu-on-facebook.com
IM is offline  
Old 29-10-11, 21:00   #7
ReLLaXX

Stage 5
 
ReLLaXX's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,977
Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Quote:
Originally Posted by IM View Post
Am ajuns cu bine, atat eu cat si Norbert, Marinu si prietenii lor.

Voi reveni maine cu imagini de aici si cateva informatii referitoare la numarul de competitori in clasele in care participam noi.
Bine ca ati ajuns cu bine. Sa aveti bafta maxima si parte de jurizare lipsita de sponsorizari!

Aveti o seama de ganduri bune de-acasa. Asteptam vesti bune de la voi!
__________________
www.melodix.ro
ReLLaXX is offline  
Old 30-10-11, 19:51   #8
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Multumim Claudiu!

Atat Picassoul cat si Honda au fost arbitrate astazi de 2 arbitri la sectiunea SQ. Speram sa fie ok. la instalare Picassoul a luat punctaj foarte bun, Honda din ce am inteles de la Marinu a pierdut cateva puncte foarte pretioase la instalare, dar dupa spusele sale, la sunet se trag foarte mari sperante.

Matteo in schimb, cu renault megan-ul sau a obtinut punctaj maxim la instalare iar la sunet cel putin pe mine m-a impresionat! Ma bucur foarte mult ca ne este aproape si negresit in 2012 va fi alaturi pentru a ma ajuta la arbitrajul sectiunii SQ precum si la cursul de formare a arbitrilor EMMA Romania.

Maine dimineata vom reveni cu rezultatele din pre-calificari!
Speram sa fie vesti bune!!!
IM is offline  
Old 30-10-11, 22:23   #9
roli

Stage 5
 
roli's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,304
Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

nişte poze ?
roli is offline  
Old 31-10-11, 09:42   #10
ludo_ludovic2003

Stage 5
 
ludo_ludovic2003's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,700
Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

foarte bune ganduri si de la slobozia .... si sa castigati ...ce puteti....!!!
ludo_ludovic2003 is offline  
Old 31-10-11, 09:44   #11
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Ma asteptam sa apara imagini si la Norby sau Marinu, dar nu au reusit.
Oboseala si-a spus cuvantul si nu am reusit aseara iar accesul la internet este cu plata si limitare la numai 50mb upload.
Pentru moment cateva imagini

Imi pare rau ca Radu Cheveresan si George Stanculeanu nu au reusit sa participe cu C4-ul. Cine stie, poate ar fi reusit de aceasta data o peformanta mai buna de locul 4 ocupat in Finala Europeana EMMA Wels din 2008... Ce este clar este ca pentru anul viitor cu siguranta vom fi mai mult de 2 audiomobile!

In maxim 2 ore vor fi afisate listele cu rezultatele dinaintea finalei.
Revin cu info.

Imaginile au fost culese de Cosmin
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Norby.jpg
Views:	147
Size:	111.7 KB
ID:	2205504   Click image for larger version

Name:	puremusic romanian team.jpg
Views:	132
Size:	111.2 KB
ID:	2205505   Click image for larger version

Name:	Norby 1.jpg
Views:	157
Size:	121.0 KB
ID:	2205506  

Click image for larger version

Name:	Romania.jpg
Views:	149
Size:	162.6 KB
ID:	2205507   Click image for larger version

Name:	Romania 2.jpg
Views:	146
Size:	139.0 KB
ID:	2205508   Click image for larger version

Name:	puremusic 1.jpg
Views:	165
Size:	131.8 KB
ID:	2205509  

Click image for larger version

Name:	puremusic 2.jpg
Views:	147
Size:	125.1 KB
ID:	2205510   Click image for larger version

Name:	The End 1.jpg
Views:	179
Size:	132.0 KB
ID:	2205511   Click image for larger version

Name:	me and pascal.jpg
Views:	148
Size:	160.9 KB
ID:	2205512  

IM is offline  
Old 31-10-11, 11:08   #12
MH-79-TUN

Stage 4
 
MH-79-TUN's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 204
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

HAI ROMANIA!!!
Sper ca asa ne putem evidentia si noi plus de asta sa demonstram ca suntem o putere si ca avem un cuvant de spus in car audio.
MH-79-TUN is offline  
Old 31-10-11, 12:09   #13
Bigu

Stage 5
 
Bigu's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4,762
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Nu am nici cel mai mic drept sa comentez, mi-ar fi placut sa fiu acolo dar nu mi-am permis, pacat ca si la acest nivel de competitie se merge pe nepotisme... si aici fac referire doar la ce se intampla acum, acolo.
__________________
Y!M dbig.sounds
Dealer Autorizat pentru toata gama de produse Digital Designs si PowerCell
S-A DESCHIS
Bigu is offline  
Old 31-10-11, 12:41   #14
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

SUNTEM IN PRIMII 6 si luptam pentru TITLU!!!

O reusita extraordinara a lui Matteo pentru care ma bucur din tot sufletul ca il avem si in echipa noastra!!! Alaturi de Picasso, Renault-ul Megane al sau, de 2 ori locul 2 in ultimii ani in finalele Europene lupta acum din nou pentru marele titlu!!!
Imi pare rau pentru Norbert si Marinu ca nu au reusit sa intre in primii 6 si sa mearga mai departe...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Best 6 run 4 the title!!!.jpg
Views:	166
Size:	2.84 MB
ID:	2205742  
IM is offline  
Old 31-10-11, 12:42   #15
IM

Stage 5
 
IM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: Finala Europeana Nurnberg / Germania 2011

Quote:
Originally Posted by ludo_ludovic2003 View Post
foarte bune ganduri si de la slobozia .... si sa castigati ...ce puteti....!!!
Multumim tare mult!!! personal retraiesc emotiile ce m-au coplesit si in 2008!!!
IM is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -