pe data de 31 august pe aeroportul din Baia Mare accelerari si liniutze pt auto moto,drifteri din ungaria,acrobati moto din ungaria si franta,fete frumoase va vor asigura atmosfera.Va asteptam cu drag
pentru orice info maczo_istvan@yahoo.com
nici o problema vor fi sus sa stie toata lumea
dar daca cumva uit ceva ce pt cineva poate fi important io stiu cazare etc etc etc orice atunci astept un semn si o rezolvam cumva.Oricum saptamana viitoare va fi sus programul evenimentului clasele si grupele etc etc etc
sa dai in cap la organizatori poi te astept cu draga inima ne vedem pe aeroport da sincer carei faza ca numa nu inteleg ce trebuia sa faca organizatorul pt tine????????ca nu pricep carei faza te nemultumeste ce sau numa vb ca sa treaca timpu.da ideea de baza vad ca nu ai inteleso nu tre sa vi ca nu te-am rugat
stai acasaaaaaaaa
sa dai in cap la organizatori poi te astept cu draga inima ne vedem pe aeroport da sincer carei faza ca numa nu inteleg ce trebuia sa faca organizatorul pt tine????????ca nu pricep carei faza te nemultumeste ce sau numa vb ca sa treaca timpu.da ideea de baza vad ca nu ai inteleso nu tre sa vi ca nu te-am rugat
stai acasaaaaaaaa
ti-am scris la Baia-Mare despre ce e vorba....tocmai vreau sa vad ce persoana care vrea sa organizeze un eveniment da asemenea raspunsuri.cu alte cuvinte pe noi nu ne intereseaza ce ai tu de facut pt drifteri si altele ca doar tu trebuie sa organizezi evenimentul nu noi,si intr-adevar sunt f multe de facut iar daca vrei sa ai si participanti(asta ma refer in general nu doar la noi) ar trebui sa raspunzi frumos.