![]() |
extrem street race liniutze accelereri
pe data de 31 august pe aeroportul din Baia Mare accelerari si liniutze pt auto moto,drifteri din ungaria,acrobati moto din ungaria si franta,fete frumoase va vor asigura atmosfera.Va asteptam cu drag
pentru orice info [email protected] |
Re: extrem street race liniutze accelereri
Ai putea baga mai multe info aici, cand vor fi disponibile.
|
nici o problema vor fi sus sa stie toata lumea
dar daca cumva uit ceva ce pt cineva poate fi important io stiu cazare etc etc etc orice atunci astept un semn si o rezolvam cumva.Oricum saptamana viitoare va fi sus programul evenimentului clasele si grupele etc etc etc |
doamne da sa se rezolve toate treburile cu masina sa fie prima competitie la care particip ca si participant!
|
moment :twisted:
|
Cine mai vine la baia mare?
|
ma as merge numa sa le dau in cap la organizatori cat de prosti is.
p.s. nu mai am user ca m-au banat astia de pe 4uing(Bogdan nui) |
sa dai in cap la organizatori poi te astept cu draga inima ne vedem pe aeroport da sincer carei faza ca numa nu inteleg ce trebuia sa faca organizatorul pt tine????????ca nu pricep carei faza te nemultumeste ce sau numa vb ca sa treaca timpu.da ideea de baza vad ca nu ai inteleso nu tre sa vi ca nu te-am rugat
stai acasaaaaaaaa |
toata lumea! CILAU' n-are rost sa incepeti si aici cu certuri interminabile, toate cele bune la toti si speram la o cursa frumoasa....
|
sa dai in cap la organizatori poi te astept cu draga inima ne vedem pe aeroport da sincer carei faza ca numa nu inteleg ce trebuia sa faca organizatorul pt tine????????ca nu pricep carei faza te nemultumeste ce sau numa vb ca sa treaca timpu.da ideea de baza vad ca nu ai inteleso nu tre sa vi ca nu te-am rugat
stai acasaaaaaaaa ti-am scris la Baia-Mare despre ce e vorba....tocmai vreau sa vad ce persoana care vrea sa organizeze un eveniment da asemenea raspunsuri.cu alte cuvinte pe noi nu ne intereseaza ce ai tu de facut pt drifteri si altele ca doar tu trebuie sa organizezi evenimentul nu noi,si intr-adevar sunt f multe de facut iar daca vrei sa ai si participanti(asta ma refer in general nu doar la noi) ar trebui sa raspunzi frumos. |
Felicitari baietilor din cluj care au impus respectul pe pista de accelerare!!!
|
mai multe detalii sunt?
|
Quote:
baia mare LOC 1 categoria A -Ford Fiesta Tekno LOC 2 categoria E -Honda Civic Type r Suciu lOC 3 categoria F -Subaru Wrx Adam |
vai divuto da ce bine esti informata:lol::lol::lol:
|
Quote:
foarte tare . imagini ? timpi ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning