ce fain va intelegeti voi sa mor eu de ce nu va dati in cap sau sa o lasati dracu de cearta pe motive puerile ?
Sandrei da si tu un semn de viata azi !
sal...scuze k nu am postat pana acum...dar m-am culcat tarziu :P mah..in principiu..n intalnim azi seara k sper sa fac rost de planul topografic ...s-a mai incercat pe langa lona...si nu prea este loc...o sa n intl azi cu pers care au incercat asa ceva...si nu o sa ne certam despre forum nr meu de tel ti-l trimit pe prv
Salut,baieti nu am reusit sa ma intalnesc inca cu primarul sau viceprimarul(ce o fi el...) din Floresti.Nu a venit in Cluj,dar cu prima ocazie cand vine il abordez.Asta cred ca se va intampla cam in doua saptamania ca eu plec putin.
Scuze ca a trebuit sa plec ieri mai devreme.
Si bafta multa,nu se stie ce poate iesi din chestia asta.Vedeti s-au mai intalnit tot asa ceva tineri si au pus baza la \"neogen.\" si ce tare a ajuns acum.Sper ca nu am facut reclama !!!
Ma Dacia wrc tu esti mai prost ca prostu!!! Eu vazind cate tampeni sti sa scri pe saitu asta, ma face sa credca i-ti lipseste ceva!!! Fara suparare da scoti pe gura niste prosti ca mie mi rusine!!!