cand cum si unde ne intalnim cu draculas pt a vb despre proiectul pe care il are si anume o pista de alergare la cluj???
cei care se anunta sa vina sa aiba vreo legatura cu masinile nu cu PC-u!!! varsta minima de participare 18 ani si 2 luni
eu sunt un spectator al evenimentelor pe care le promovati. inca nu-mi pot permite sa ma implic.cunostintele mele nu sunt prea vaste in domeniu, dar se acumuleaza. sunt f curios daca se rezolva ceva. ar fi f frumos
cei care detin proprietati in afara clujului..dar in vecinatatea acestuia...propice pt construirea undei piste lungi de 400m + spatiu franare si start 150 m + parcare si loc pt tribune..si sunt de vanzare..sa il contacteze pe draculas pe privat si sa ii spuna detalii/pret...kestia e ff serioasa..si cei care vor si pot sa se implice cu o mana de ajutor pt realizarea proiectului sa se afirme pe acest topic...veti fi contactati...(pune-ti nr de tel)
si toti cei care intrati pe forum ganditi-va cu ce ati putea ajuta...nu stati doar si cititi posturile ---> draculas e initiatorul acestui proiect...eu doar il ajut cu forumul :P
locatia..in primul rand va trebui achizitionat un teren care sa aiba o suprafata care sa implineasca cerintele exprimate mai sus...trebuie organizata o intalnire...cu cine vrea sa ajute,care vine cu idei,sponsori,etc
am nevoie de teren la un pretz bun sau pentru concesionare ! daca ar fi inante de tabla cu Cluj-Napoca pentru ca in cazul acesta am avea probabil si aportul primariei cluj
pentru a dovedi faptul ca doresti sa construiesti asa ceva si nu doresti doar pamant ieftin..luat pe incredere ..cand ne intalnim..va trebui sa ne prezinti si un proiect...zic eu...ca doar nu putem rezolva pamant in zonele industriale si dupa aceea sa ne alegem cu @$%@