08-02-08, 21:34
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
4Tuning si copii la Cluj
Quote:
Originally Posted by Gratzian
Castigatorul premiului de anul trecut, DELOC mediatizat, a fost MKE, user pe forum, care a participat la vanzarea materialelor promotionale, a vazut ca am suplimentat fondurile obtinute, a ales el insusi destinatia, un camin de copii orfani si bolnavi de sida, a cumparat el, alimente si cadouri, a incarcat si tot ce am strans noi, jucarii, imbracaminte, a fost si le-a dus...
Povestea nu a fost mediatizata, nu cred ca MKE avea nevoie de asta, el a castigat premiul de care spuneam, bucuria de a face o bucurie altora.
Multumim MKE, si tuturor celor care au contribuit la actiunea asta.
anul asta, sa facem mai mult, sa facem cat mai mult
repet:
nu este o bucurie mai mare decat sa faci bucurie altora.
daca ne mandrim cu masinile noastre, sa ne gandim si la cei pentru care un pachet de biscuiti e la fel cum e o pereche de jante pentru noi.
E minunat 4TuningDAYS, hai sa facem ca ocazia asta sa fie o bucurie si pentru altii.
vom organiza un punct de donatii, si sigur vor exista cativa useri care sa castige premiul acesta.
4TuningDAYS nu e numai o expozitie, e un eveniment de comunitate.
Daca se pot face curse, tuning, chefuri, in comunitate, putem si sa facem un pic de bine.
Va multumesc.
|
Cu ocazia 4TuningDAYS organizat la Bucuresti pe data de 15 16 Martie la romexpo, s-a hotarat ca sa se organizeze o cheta (donatii) de bunuri pentru cei nevoiasi...
IN vederea colectarii bunurilor, pe zona Cluj puteti lua legatura cu mine:
tel: 0743.731.789
mess: maxhoue6666
mail: maxhouse666@hotmail.com
|
|
|
08-02-08, 23:06
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: 4Tuning si copii la Cluj
am 2 calculatoare de donat, haine nu prea mai am ca le`am dus data trecuta(daca iti mai aduci aminte)
ceva jucarii as avea, masinute + mai donez 100 lei
buna initiativa ta ...adica a lui gratian..dar daca te ocupi tu este ff bine
|
09-02-08, 20:54
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
ms, wrc hai zilele asta.. cand ai ceva.. timp pe la mine, la adresa noua, sa le aduci te rog
|
|
|
09-02-08, 22:09
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
timp am nu am cu ce le transporta
|
|
|
09-02-08, 22:29
|
|
Stage 5
|
te sun maine si trec sa le iau ok ?
|
|
|
10-02-08, 21:49
|
|
Stage 5
|
nu pot sa cred ca nu aveti o pereche de adidasi mai vechi, sau o bluza care sa va fi ramas.. mica...
|
|
|
11-02-08, 18:57
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Dupa cum bine stii romania e plina de familii sarace (fac parte dintr-una) si deja am donat ce aveam de donat.
|
|
|
11-02-08, 19:15
|
|
Stage 5
|
multumesc pity dar sper.. ca si resul sa faca la fel ca si tine, fie aici fie in alta parte... !!!
|
|
|
11-02-08, 21:03
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
Fixius? Cum sa fac sa ajunga la tine.. la oricine merge anul asta la 4TuningDAYS cam 1 sac de haine.. poate chiar 2 cam o plasa 2 de jucarele.. si cateva carti ? cu cine sa iau legatura sau cum poat face sa ajunga la tine.. sau la oricine care merge anul asta la 4TuningDAYS?
|
|
|
12-02-08, 00:12
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
fixius tot acolo stai? o sa vb cu baietii sa iti facem o vizita
|
|
|
12-02-08, 10:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_ozzy
Fixius? Cum sa fac sa ajunga la tine.. la oricine merge anul asta la 4TuningDAYS cam 1 sac de haine.. poate chiar 2 cam o plasa 2 de jucarele.. si cateva carti ? cu cine sa iau legatura sau cum poat face sa ajunga la tine.. sau la oricine care merge anul asta la 4TuningDAYS?
|
da un add maxhouse6666 si ne intelegem pe mess
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
fixius tot acolo stai? o sa vb cu baietii sa iti facem o vizita
|
da, tot acolo stau.. va astept :P
|
|
|
17-02-08, 20:53
|
|
Stage 5
|
haide-ti baietii, faceti-va un pic de timp.. ptr o mica curatenie in dulapuri.. :P
|
|
|
25-02-08, 00:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
bai fixius,
in primul rand invata sa te adresezi oamenilor mai in varsta decat tine, mai ales daca ai nevoie de ceva, nu te adresezi cu "bai moderatorule" ne-am inteles? bine ca nu mi-ai zis ma p... ca tot aia ar fi fost... nu suntem asa apropiati sa mi te adresezi asa, si nici tu asa bazat sa iti permiti chiar orice. Ofera respect daca doresti sa primesti...
in al doilea rand, apreciez intentia...preluata de tine si voi trece si eu pe la tine cu cate ceva si da ai sticky la post, dar sper ca si faci ceva, nu ai abandonat ideea...
Last edited by NightRider; 25-02-08 at 00:23.
|
|
|
26-02-08, 02:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by NightRider
bai fixius,
in primul rand invata sa te adresezi oamenilor mai in varsta decat tine, mai ales daca ai nevoie de ceva, nu te adresezi cu "bai moderatorule" ne-am inteles? bine ca nu mi-ai zis ma p... ca tot aia ar fi fost... nu suntem asa apropiati sa mi te adresezi asa, si nici tu asa bazat sa iti permiti chiar orice. Ofera respect daca doresti sa primesti...
in al doilea rand, apreciez intentia...preluata de tine si voi trece si eu pe la tine cu cate ceva si da ai sticky la post, dar sper ca si faci ceva, nu ai abandonat ideea...
|
tu mergi... buc.. ??
PS: cand ma pun pe un lucru il duc la bun sfarsit..
" bai.. cum vrei tu "
|
|
|
29-02-08, 00:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc
timp am nu am cu ce le transporta
|
ce componente spuneai ca lipsesc din computeru ala.. ???
spune exact... pote facem de un calc... ptr nevoiasii !
|
|
|
|
|