![]() |
4Tuning si copii la Cluj
Quote:
IN vederea colectarii bunurilor, pe zona Cluj puteti lua legatura cu mine: tel: 0743.731.789 mess: maxhoue6666 mail: [email protected] |
Re: 4Tuning si copii la Cluj
am 2 calculatoare de donat, haine nu prea mai am ca le`am dus data trecuta(daca iti mai aduci aminte)
ceva jucarii as avea, masinute + mai donez 100 lei buna initiativa ta ...adica a lui gratian..dar daca te ocupi tu este ff bine |
ms, wrc hai zilele asta.. cand ai ceva.. timp pe la mine, la adresa noua, sa le aduci te rog
|
timp am nu am cu ce le transporta
|
te sun maine si trec sa le iau ok ?
|
nu pot sa cred ca nu aveti o pereche de adidasi mai vechi, sau o bluza care sa va fi ramas.. mica...
|
Dupa cum bine stii romania e plina de familii sarace (fac parte dintr-una) si deja am donat ce aveam de donat.
|
multumesc pity dar sper.. ca si resul sa faca la fel ca si tine, fie aici fie in alta parte... !!!
|
Fixius? Cum sa fac sa ajunga la tine.. la oricine merge anul asta la 4TuningDAYS cam 1 sac de haine.. poate chiar 2 cam o plasa 2 de jucarele.. si cateva carti ? cu cine sa iau legatura sau cum poat face sa ajunga la tine.. sau la oricine care merge anul asta la 4TuningDAYS?
|
fixius tot acolo stai? o sa vb cu baietii sa iti facem o vizita;)
|
Quote:
Quote:
|
haide-ti baietii, faceti-va un pic de timp.. ptr o mica curatenie in dulapuri.. :P
|
bai fixius,
in primul rand invata sa te adresezi oamenilor mai in varsta decat tine, mai ales daca ai nevoie de ceva, nu te adresezi cu "bai moderatorule" ne-am inteles? bine ca nu mi-ai zis ma p... ca tot aia ar fi fost... nu suntem asa apropiati sa mi te adresezi asa, si nici tu asa bazat sa iti permiti chiar orice. Ofera respect daca doresti sa primesti... in al doilea rand, apreciez intentia...preluata de tine si voi trece si eu pe la tine cu cate ceva si da ai sticky la post, dar sper ca si faci ceva, nu ai abandonat ideea... |
Quote:
tu mergi... buc.. ?? PS: cand ma pun pe un lucru il duc la bun sfarsit.. " bai.. cum vrei tu " |
Quote:
ce componente spuneai ca lipsesc din computeru ala.. ??? spune exact... pote facem de un calc... ptr nevoiasii ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning