de mult nu a mai zis nimeni nimic, nu de mult stateam de vb cu un prieten si tot imi spunea ... Miruna in sus, Miruna in jos, ce ii face el la Miruna cati bani o bagat in Miruna ca pana la urma sa nu fie vorba de vreo femeie ci de un Kadettul C Coupe ( dragostea omului ) cata perversitate, adevarull e ca avea ce bagba si unde la cate gauri avea tabla
Salut.
La Dacia Logan ii spunem ,,Loghy,, lesne de inteles de ce.
Iar la golful din semnatura...deoarece fostul numar era cu JUD, stimabila a ramas cu numele de Judy.!!
Acuma sunt sigur ca o sa starnesc rasete ) dar urmand "sugestia" unei amice ) "Micul Gigant" pe care il detin si-a capatat urmatorea porecla : Furia Verde ))
citeam astea si mi-am adus aminte ca Toni (fratele personal) m-a strigat acum cateva zile "baaa..hai si muta GRASA din poarta ca vreau sa plec" ....nu mi-am dat seama pe loc ce vrea..apoi m-am prins..."GRASA" era leonul...
asa ca s-a ales cu porecla...grasa galbena..
double G
citeam astea si mi-am adus aminte ca Toni (fratele personal) m-a strigat acum cateva zile "baaa..hai si muta GRASA din poarta ca vreau sa plec" ....nu mi-am dat seama pe loc ce vrea..apoi m-am prins..."GRASA" era leonul...