![]() |
Nume de masini
Propun acest topic, sa ne mai destindem un pic... De-a lungul timpului am observat ca fiecare proprietar isi boteaza masina intr-un fel sau altul... Pe ale voastre cum le cheama???
Am auzit pana acum asa: ESPERO- George (de unde-o fi venind???) Fiesta: UKA - Tekno da-ne o explicatie R5: MATILDA (cea mai cunoscuta de pana acum) Cred ca daca sunteti originali, se poate propune o denumire pentru un viitor model... la cati ochi citesc forumul asta, acest topic poate fi un loc de inspiratie pentru fabricantii de automobile ce nu stiu cum sa isi denumeasca creatiile...cine stie... DACIA POPAUREL :p |
Re: Nume de masini
mno renou lui oli se intituleaza silvia;)!
iar frigideru, ala care il impart cu tata s numeste Doamne Brandusha! |
Fara sa jignesc pe nimeni, doar oamenii cu un caracter putin mai aparte isi botezeaza masina, cei cu putina imaginatie si in creierul carora se afla basme si matase fine din povesti...cel putin asa am observat eu. Poate mai sunt vreo 3 porecle....dar nu sunt asa sigur.
Cat despre Matilda (are si imn stii tu vlad, aia din selgros :D) ii un nume foarte inedit, neintalnit si m-am inspirat din filmul intitulat cu acelasi nume ce il vazusem pe hbo in copilarie. Masina fiind mica si draguta ca si copilul mic din film, am zis ca se potriveste. Si matilda mea si-a gasit "casa" acuma si sunt sigur ca e fericita :D (exact ca in film). Mie-mi place si si lumii se pare ca, nici nu ma asteptam sa aiba asa mare impact...adica m-am trezit numa ca foarte multa lume ii zice asa :D Mai este si trabantul galben cu floricele - Margareta. :) |
uka, defapt e prescurtarea de la anuka, aveam mai demult o prietena ana care avea si ea un mk2 si mi s-a parut ca anuka se potriveste de minune cu personalitatea masinii :)
|
1. ungur mobil, magyar taxi - Xili
2. knx- u - de ala bloc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
da.....imagineaza-ti ce fain ar suna urmatorul model de ferrari....... ferrari magyar taxi v8 :lol:
|
1 Attachment(s)
eu nu mi-am botezat masina fiindca a fost botezata din fabrica cu un nume haios...dar am ''cunoscut'' cateva masini cu nume dragutze:
Lupǎ-VW Lupo Gonu'-VW Polo Lucky-Peugeot 106 Gāza-Fiesta ST si fratioru ei mai mic Gāzu-ATV Animalu-Toyo Landcruiser 80 si cireasa de pe tort.... Pisi- caroserie Nissan Terrano am sa pun atasat o poza cu Pisi sa vedeti si voi cat de bine i se potriveste numele :D |
pisy ii rugged nu gluma, ii hardcore :rockon:
|
SUZI i se potriveste mai mult la Jimny ;)
|
gonu' de pe polo vine de la numaru de inmatriculare :P
a mea inca nu are un nume bine stabilit dar asa unu de alint ... FORDICA |
enterprise.......da stiti de ce?......io vroiam un olcit pentru semnu ala....stiti voi....engage engage:lol:
...da m-am ales cu o amarata de vectra:cry: |
la a mea YLeVe-u ii zic majoritatea,dar mai sunt unii care ii zic Vishinata:lol: :lol:
|
pe renou meu il cheama dan =)) ca si pe fostul proprietar =)))))))))))))))
|
ex bmw 320..alias 66low era alintat ursulica...dar nu era prea ascultator..:)
shi se mai alinta shi cu sfinti uneori...:):):):):):D |
cezar :X i love this name
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning