07-11-07, 00:00
|
|
Stage 5
|
Re: tzaranii de la oras
Quote:
Originally Posted by vali_cd
...spuneti-mi cine a gresit
|
Iti dau dreptate. Dar trebuie sa recunosti ca sunt si multi soferi care-s fraieri si au un stil agresiv. Tu nu te poti duce pe banda 1, eu nu ma pot duce pe trotuar pt. ca cineva in orasul asta nu se gandeste ca ar trebui facute si parcari, nu numai blocuri la fiecare metru patrat liber (am vrut sa dau vina pe soferi, dar stiu ca nici ei nu au de ales).
Alta chestie. Sambata seara o fata/femeie de 22 ani nu s-a oprit la culoarea rosie in fata prefectului (venea dinspre someseni cu o Dacie) si a intrat plin intr-un SUV (parca Hyundai) care mergea spre Teatrul National. S-a intamplat in fata mea. Foarte des vad din astea... din fericire fara accident, dar ce se-ntampla? oamenii conduc cu ochii inchisi? Asa se grabeste toata lumea parca ar avea diaree.
Last edited by di48lo; 07-11-07 at 00:03.
|
|
|
07-11-07, 19:27
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by di48lo
Cand eu trec strada (pe treceri de peitoni) astept pana cand nu este atat de aglomerat, si ma grabesc cand trec strada. Stiu ce inseamna pt. un sofer sa se opreasca la fiecare 50 metri. Totusi, apare cate-un tampit care ii lene sa atinga pedala de frana. Oare de ce?
Cei care trec incet pe strada, au un motiv. Putini sunt care nu au. Daca cineva ajunge la trecere de pietoni cu 70-80 kmh, normal ca lui i se pare ca oamenii trec incet.
|
exact ce discutam cu cineva zilele trecute, fiind sofer, stii cum sa te comporti ca si pieton, unde sa te uiti si cum sa traversezi, stii ca ala de la volan se uita in 3 oglini plus in fata, plus pedale plus schimbator plus alte brizbriz-uri ce mai are fiecare prin masina. DAR NESIMTITII ASTIA CE SE CRED ZEII TRECERILOR DE PIETONI nu or avut masina in viata lor si uite...de aia nu o sa aiba niciodata. "io-s pe trecere io am prioritate ii dreptul meu" poc....*** pe mata
|
|
|
08-11-07, 00:26
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
25-11-07, 21:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
se parcheaza pe a 2ua banda.. incurca circulatia, si nu numai.. se mai si opreste la 3m de semnul aditional...
daca ei nu respecta legea.. atunci taranii de la cine sa ia.. exemplu.. si sa fi vazut si ce moaca.. De taran avea...
Scuzati caltiatea, poza facuta cu telefonul..
|
|
|
26-11-07, 00:20
|
|
Stage 4
|
si eu am vazut azi o masina de politie trecand pe rosu,la semaforu din fatza de la fast food pe aurel vlaicu,nu trecea nimeni pe trecere si era rosu ei nici nu o oprit
|
|
|
26-11-07, 01:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
se parcheaza pe a 2ua banda.. incurca circulatia, si nu numai.. se mai si opreste la 3m de semnul aditional...
daca ei nu respecta legea.. atunci taranii de la cine sa ia.. exemplu.. si sa fi vazut si ce moaca.. De taran avea...
Scuzati caltiatea, poza facuta cu telefonul..
|
Ii pe banda intai ...
|
|
|
26-11-07, 09:50
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
da.. ai dreptate.. am gresit.. principal e ca or inteles userii ce vreau sa spun
|
|
|
10-12-07, 19:42
|
|
Stage 3
|
hehe:P noua dacia.. :P am prins-o in trafic, dar vai! ce vopsea frumoasa, ce bine straluceste! ce bine se oglindeste.... un raci de duba-n ea :P
|
|
|
10-12-07, 22:49
|
|
Stage 5
|
ar fi trebuit pusa la kitch tuning.. nu aici...
|
|
|
12-12-07, 09:57
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
na ma golani, gata? s-a curatat orasul de tarani? sau de ce nu mai scrieti