mie... si din cate bine stiu lui paul ne place peugeotul 206 negru care se face acuma ii super nice mai putzin bara fatza care mie unul nu imi place.... dar tre sa recunosc ca si seatu ii rupere si FELICITARI lui Horica si Paul ca fac o treaba chiar nice si nu chiciuri tzinetzi-o tot asa
Radu Catinas..are o broscuta de SB..nu stiu exact ce nr inm are dar e WOB 100%. Cat despre 88WOB...eu l-am luat din noroc...avea ceva probleme la racitoru de ulei si nimeni nu stia de ce baga ulei in apa...l-am rezolvat si dupa aia a trecut prin 3 faze.
Prima - era argintiu
faza 2- l-am facut verde metalizat si i-am pus iun kit Kamei luat de pe un MK1
faza 3- a primit culoare verde deschis facut din 5 litri de alb si un litru de verde.
spate curat, jante de 17, susp Koni, centuri H culoarea caroseriei si bari de Golf GLI. Ar fi urmat un motor de 16V (care e si acum la mine in beci) dar a aparut leonul si a trebuit sa-l vand.
Oricum...laudat sa fie Dl VW care a facut masina aia...in 5 ani cat a stat la mine a fost beton.....super masina...
mann...eu am un Golf 1 la care am nevoie de caroserie...
Scirocco e gata..ca doar l-ai facut bibi...
sincer nu stiu de ce vrei sa-l dai...si inca ieftin
e pacat de el...la cata munca si bani ai bagat in restaurare
ehh n-am unde sa-l tin (
mi-l faci tu sa nu mai ploua in el sa-l pot tine afara ? De unde dreq fac rost de chedere de Scirocco MK1 (stiu un site in state, www.vintagerubber.com, dar sincer, o bucata de cheder la 60$ mi se pare... exagerat)