Quote:
Originally Posted by smoke
spiderul e o legenda.. masina cea noua.. cupra de 400 de cai.. e o bijuterie.. aia nimeni nu contesta.. tu.. insa is curios cu ce te lauzi.. daca vad.. ca critici pe altii.. si vii cu opinii care nu zic ca nu is adevarate... astept.. answer... sper.. ca nu ma gandesc la acealsi combi.. astept privat
all the best from SmokeDesign..Smoke online
|
ia zi la ce combi te gandesti. Si nu ma laud . Cine a zis ca am venit sa ma laud ? Dar mie nu imi place atitudinea asta de forumisti cu besini. Adica ori esti barbat si accepti atat laudele , cat si criticile .....ori ramai acolo jos , in banca ta . Nu ti-am adresat tie cuvintele , o spun asa , pentru toti care vor sa auda .
Nu spun ca toti tunerii ar trebui sa lucreze cu kituri comandate pe bani grei de dincolo...ca asa ceva nu se poate ....dar cat CHIT am vazut pe forumul asta......cred ca daca s-ar recicla , ar face un mulaj al fundului lacului tarnita .
Da sa nu stricam aici topicul omului . Spider a facut masini frumoase , si preferata mea e tot golful 2 verde . Culoarea nu ma incanta , dar ......
Mai era un polo albastru al fratelui tau ,corect ?ala la un momendat imi pusesem mari sperante ca va ajunge o masina faina.dar cred ca s-a pierdut pe drum .