Nu mi se pare chiar kitch...macar nu vedem banda cromata cumparata de la rusi...care se gaseste din belsug pe langa stopurile sau pe grilele multor masini al caror pret e de zeci de ori mai mare decat al oltcitului din imagine...macar asta se vede ca s-a chinuit...a bagat o capota neagra...o fi vazut el prin nfs...ceva viniluri...mah nu as considera-o kitch...
daca nu ar avea dublu eleronul ala si oglinzile alea...ar fi chiar dragutza masina... a da si dunga aia cromata in viziunea mea nu are ce cauta acolo...
jur, zici ca e ceva monstru ( ( (
mi si frica sa ma uit
se pare ca e la moda.. fatza de Logan ... ai Opel ... punei fatza de logan .. ai BMW ... fatza de Logan ... Olcit ... fatza de Logan ...
da... deci daca lumea nu are bani de Logan... isi cumpara masca de Logan care costa o gramada + faruri ... decat sa isi repare rugina de pe masina sau ... sa isi puna ceva jante mai frumoase pe masina... sau sa lucreze ceva la motor...
Faaaaantastic!!!...io ma mut in alta tzara...aci mi rusine...sunt unii care ar dori un ascona...sau kadett vechi...sa il tuneze asa "ca-n filme"...iar astia is bat joc de ele....mi rusine...
a inebunit "lupu" .... scuze, romanu'!!!
Golaneala generala ..... sau altfel spus .... Un incalificabil act de prostie!!!
Macar de era unu, dar se pare ca se ia!!!