ca veni vb de kitch tunig...intr-un fel mi-e mila sa pun asta la kitch insa parca nu merg cu masina jentile rosii si eleronu ala...Voi ce spuneti ?
rectific, capacele rosii
)
am vazut-o si eu...vine destl de des pe undeva pe la mine pe strada...eleronul ala da bine...da capacele alea parca is cam exagerate...ori cum nu prea cred ca o putem considera kitch........
promit ca viitoarea mea masina va fi un megane..si o fac si eu asa....o declar cea mai tare FRATE.... doar ca eu o fac portocalie..si pun niste capace de-alea cu spinere
rectific, capacele rosii
)
am vazut-o si eu...vine destl de des pe undeva pe la mine pe strada...eleronul ala da bine...da capacele alea parca is cam exagerate...ori cum nu prea cred ca o putem considera kitch........
eleronu da bine zici tu? ii pins pe niste picioare de inox strunjite cu forme shi tu aia numesti tare?Eu zic ca ii kitchin toata regula.
mnoh gabi....F### ca m-ai prins...
acum imi strangeam bani de un METEORIT DE FOC sa il pun dintr-un capat pana in celalalt pe masina in loc de vinil apropo...ala cu dacia tot vine aici la mine la bloc...si asculta muzica la tweetere...cunoasteti senzatia