22-07-06, 21:42
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Alege cea mai frumoasa masina din cluj: tunata!
Am deschis acest topic, fiind inspirat de topicul baietilor din bacau  ...asa ca dupa cum spune titlul haideti sa alegem cea mai frumos modificata masina din cluj...(interzisa participarea spoilerelor de m )  veniti cu propuneri si dupa aceea vom deskide un thread separat cu un poll pt votare!
|
|
22-07-06, 22:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Nissan]
|
Re: Alege cea mai frumoasa masina din cluj: tunata!
hai k fac eu prima propunere :P
este prin cluj un nissan almera sport
|
|
|
22-07-06, 22:11
|
|
 Stage 5
|
pun si eu cateva poze sa puteti alege...
|
|
|
22-07-06, 22:18
|
|
 Stage 5
|
si una facuta cu bun gust..nu ii prea tunata
|
|
|
23-07-06, 01:04
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
CRED ca DMXu o fost si va fi o vreme !chicioasa sau nechicioasa o reprezentat cluju de multe ori
no offence DL suciu  si saxo e fain
|
|
|
23-07-06, 12:37
|
|
 Stage 5
|
Eu nu nominalizez nimic........ca numa ii bai dupa aceea
|
|
|
23-07-06, 16:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
E destul de alunecos terenul pe care stam...ce se voteaza de fapt? cea mai "tunata" masina? cea mai frumoasa masina tunata?...sa dau exemplu: parerea mea proprie si personala e ca matizul lui Mircea "GEF"u' e cea mai "tunata" masina din CJ...are modificari radicale si facute frumos la aproape toate partile componente...rotile de la 13" la 15", aripile evazate, pragurile de 12-15 cm latime, motor i-a facut el ceva, interior urmeaza...sunt altele care din vopsea si mici accesorii adaugate arata demential...DMX-ul, fara suparare, arata foarte bine dar nu e radical schimbata...am mai zarit un espero albastru care e modificat radical si care incearca ceva...hai sa lamurim in primul rand ce sa votam...mai sunt multe altele cu modificari (subaru SUN, GIWu' cu motorul, etc.), majoritatea masini care stau "in umbra"...bafta

Uischi...I'll never forget you...
Last edited by sfigmo; 23-07-06 at 16:57.
|
|
|
23-07-06, 17:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sandrei
Am deschis acest topic, fiind inspirat de topicul baietilor din bacau  ...asa ca dupa cum spune titlul haideti sa alegem cea mai frumos modificata masina din cluj...(interzisa participarea spoilerelor de m )  veniti cu propuneri si dupa aceea vom deskide un thread separat cu un poll pt votare!
|
Eu votez "samuiaru" tau  , ca sa ai si tu un vot
|
|
|
23-07-06, 17:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RaZv
Eu votez "samuiaru" tau  , ca sa ai si tu un vot 
|
Ups....  ! Am vazut ca ai totusi un vot mai sus  ...Dar las' ca vei ramane numa cu astea 2...si din astea unul e din greseala...
|
|
|
23-07-06, 17:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sfigmo
E destul de alunecos terenul pe care stam...ce se voteaza de fapt? cea mai "tunata" masina? cea mai frumoasa masina tunata?...sa dau exemplu: parerea mea proprie si personala e ca matizul lui Mircea "GEF"u' e cea mai "tunata" masina din CJ...are modificari radicale si facute frumos la aproape toate partile componente...rotile de la 13" la 15", aripile evazate, pragurile de 12-15 cm latime, motor i-a facut el ceva, interior urmeaza...sunt altele care din vopsea si mici accesorii adaugate arata demential...DMX-ul, fara suparare, arata foarte bine dar nu e radical schimbata...am mai zarit un espero albastru care e modificat radical si care incearca ceva...hai sa lamurim in primul rand ce sa votam...mai sunt multe altele cu modificari (subaru SUN, GIWu' cu motorul, etc.), majoritatea masini care stau "in umbra"...bafta
|
nu imi spune ca bagi espero=-u in oala...care e kitsch total! poate fi la extrem dar arata ca naiba si finisaje=0 .am zis si mai sus ca votam masini frumoase cum e matizu,seatu,rau,etc nu PIATA TUNING! iar la cele cu motor...nu le pot baga la categoria cea mai frumoasa masina din cluj,pt ca simplu...NU SUNT! eu votez bmw-ul RAU ca are ceva bani bagati in el...seriosi si arata foarte bine
Last edited by sandrei; 23-07-06 at 17:41.
|
|
|
23-07-06, 17:45
|
|
 Stage 5
|
deci pana acum propuse: matizul lui gefu,bmw-ul lui rares, dmx-u , bsa-u,seatul lui horica, golful lui soarecu,
daca mai aveti propuneri pt cea mai frumoasa masina din cluj..postati ca deskid azi un poll de votare
Last edited by sandrei; 23-07-06 at 17:49.
|
|
|
23-07-06, 18:13
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Andrei dadeam un exemplu cu Espero doar...incercam sa scot in evidenta diferenta intrea cea mai "tunata" si cea mai frumoasa...tuningul cuprinde modificarile facute masinii, si espero are HAR DOMNULUI modificari pe ea cat china...facute cu gust sau fara asta e altceva...Espero nu e frumos dar de modificat e modificat...pt cea mai frumoasa nu l-as vota deocamdata nici pe GEFu' pt ca masina nu e gata in totalitate...bafta
|
|
|
23-07-06, 18:20
|
|
 Stage 5
|
domnilor am deskis un poll cu voting in care am inclus si astra alba cu usi lambo e mistoaca de tot masina asa ca..topic inchis si treceti la VOTAT
|
|
|
23-07-06, 18:21
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
23-07-06, 18:50
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by sandrei
eu votez bmw-ul RAU ca are ceva bani bagati in el...seriosi si arata foarte bine 
|
Me 2!  Urs power rulzz!
P.S: Bessu si tu ai avea votu meu dar din pacate numai 1 data se poate vota...
|
|
|
|
|