Quote:
Originally Posted by werwceul
poi sa mergi la expo si sa vina unu sa zica sa ma duc sa tin gardul ca toti oamenii lui sunt plecati nustiu unde?
hai ba sa fim seriosi...dau 20ron/zi/intrare si sa ma duc sa tin gardul?
da ce, ii gardul meu sa-l tin? daca organizatorul incaseaza bani ar fii trebuit sa se gandeasca la toate.
+ ca masinile mi s-au parut foarte prost asezate.
uite un PLUS este pentru ca au fost oameni care adunau gunoaiele si cand vedeau pe cineva ca artunca pe jos ii atrageau atentia, degeaba, la aia cu ceafa lata si obrazu gros...
|
Nu cred ca te-a obligat nimeni sa ti gardul bai toti...a batut vantu, omul era speriat.. decat sa cada tot gardu ala nenorocit, mai bine te-a rugat pe tine, mare platitor, sa il ti, nu?
ma rog s-au promis multe, si nu au fost, dar sa nu uitam si ce vreme de cacao a fost... frig si vant.. si ploaie. mai rau mai ca nu se putea. Ce e driftul fara fum, si miros de cauciucuri... dar ma rog, am citit ca multa lume facea pe nemultumita si ca s-a promis ca s-a dres ca nu a fost, ca nu au vazut femei sa isi frece ce au mai bun spalan masinile, si ca nu au vazut burn de nspee mi de masini. Eh ce mi se indoaie. Eu m-am dus sa vad drift, si a fost drift in toata regula. M-am bucurat ca am avut romani pe podium, si mi s-a indoit total ca au plecat toate hostessele. am stat cu curu in frig ca sa vad putin de fum la final cand s-a mai uscat pista.
acuma cu 4tiuningu... ca orice ce merge in tara asta s-a comercializat. s-a facut mai eficient. si-au dat seama ca trebuie sa ai niste reguli stricte, facute ca sa iti vie viata mai usoara, si ca oamenii tot intra pe forum chiar daca cei care chiar ar avea ceva de spus in materie nu mai prea sunt pe aici. mai o publicitate mai mare, mai una alta, si deja 4tuning nu mai e de mult o comunitate. e un bazar unde vi, treci, vezi, mai inveti, da pleci cam tot la fel.
Dar pana la urma, ce cred ca si-a dat seama cam toata lumea e ca nu pe net se invata si se face treaba. si pana la urma asta ne bucura ca se misca ceva si pe la noi. uite ca am avut king of europe, mai avem una alta, ne mai adunam noi cand putem si totul e de bine.
Si ca sa nu o ard prea tare pe langa, am postat o mica parte din povestea de duminica(in fotografii)
aici. Cand prind putin mai mult timp liber o sa urc aici inca teva poze.
p.s. poftim comedie... m-am amuzat teribil acum uitandu-ma la poze, care in general au 40-50 views, intr-una singura apar niste tzatze si pac.. 450 views
) ca sa vezi interesul de pe forum.