Quote:
Originally Posted by OpReA
cumpar lastun sa arate binisor ca oricum o sa lucrez la caroserie si motor...prob este ca il vreau sa circul cu el cu B1 ,sa il omologhez..toate cele...ofer maxim 700 euroi...astept oferte PM sau id: passion_4tuning
|
Oferta mea este valabila si pentru alti pasionati, de aceea va raspund public. Am facut si eu o pasiune pentru masina asta si sint unul dintre cei care a condus-o cu " impertinenta si mindrie" cam 70 mii km prin orasul meu si prin tara. Intre timp am adunat si o gramada de piese pentru a o putea intretine. Detin inca una completa demontata in pod, doua motoare cu cutiile respective, dintre care unul aproape nou(500 km), motorul actual de pe masina mea are sub 7000km si merge traznet. Mai am cum am spus si un morman imens de piese diverse fiind un asiduu client la dezmembrari. Ma si pricep la ea si o cunosc pina la ultimul surub, i-am facut toate perfectionarile necesare ca sa tina. Normal, are numere noi si este in stare de functionare. Pragurile au fost schimbate acum doi ani si facuta putina tinichigerie pe care o are. Se incadreaza in oferta dvs si va mai ramin inca bani.
Mi-ar place sa o vad in continuare in trafic, eu insa nu mai am timp sa o conduc. Mai aveam si un proiect cu fiatul meu 1100 care la fel (tot cu atitea piese e si el de vinzare) l-am abandonat. Motociclismul imi maninca tot timpul, in rest umblu foarte putin cu un cielo GLE. Astept PM sau telefon la 0730-202594 ; 0744-545622