![]() |
Dacia 500 Lastun
ce parere aveti de masina asta :))
|
Re: dacia 500 lastun
mi-ar placea sa am una...
l-am vazut odata pe unu imbracat in Armani si Bucci si ... Dihor :))))))))))))) si dealea tari ... intr-un lastun :))))))) mortala masina... as vrea sa imi cumpar una :) ... numai buna de oras :) |
mah hai ca vb intra pe mine pe mess si se rezolva am bubu_dom am facuto sa se poata conduce si de la 16 ani :) mah as pune si poze dar nu stiu cum :))
|
in curand topic inchis :)
|
nu inteleg de ce Topic inchis... unt multe de vorbit de masina asta...
mi se pare o masinutza faina pentru pentru ... oras... poate se tuneaza si asa ceva... eu m-as baga la o incercare... :D |
daca nu se pun poze, degeaba... :D
|
vrea sa puna poze... dar nu poate... ...
eu incerc sa dau de el ... dar nu se poate.. asteptati pana maine :)) ... nu e mult :P |
2 Attachment(s)
pun eu o poza...lastun power
|
de ce topic inchis? pentru ca nu are ce cauta la comunitatea locala, ori va jucati la topicul CLUJ / MASINI ori la topicul MASINA MEA.
|
Quote:
|
bine ma se vede ca ai 16 ani, FIAT 500 e model unic, pe cand asta e STOCK :|
|
bine domnu smecher mah daca nu te intereseaza nu mai posta ok
|
piry, asta poti sa zici de 70% din topicurile de aici... topicul ramane, daca nu o sa fie activ atunci o sa fie inchis
|
Re: Dacia 500 Lastun
mah sant alti care le plac masina asta ce ziceti ar fi frumoasa cand o sa fie gata prin cluj :)) :d
|
Re: Dacia 500 Lastun
am fost azi sa vad masina...
e chiar frumoasa ;) ... buburuza in toata regula. :) are geamuri electrice... culoare frumoasa... 1200 km la bord. eu zic ca e o masina super frumoasa... p.s. macar sa aiba Cluju 2 soferi la 16 ani .. ca sa fim mai cu motz ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning