24-10-06, 00:04
|
|
Stage 3
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
mai...normal ca stam rau la kitschuri...in schimb am vazut azi in centru asa: 2 bucati q7, 2 bucati porsche(unu gri si unu de ceva culoare inchisa, 1 SL 500 care nu era flipu, un audi tt modelul nou, 1 bucata audi tt modelul vechi, 2 bucati jaguar + un escalade negru in zorilor. Si toate astea in pauza de masa de 1 ora. Spre seara, in drum spre casa de la lucru asa: Mitsubishi Evo 8 sau 9 negru langa gradina botanica, un subaru wrx albastru in zorilor. asa ca...fiti linistiti ca sunt masini si la cluj, doar ca dupa evenimentele acelea neplacute de la ciurila de care stim cu totii s-au cam ascuns, sunt mai greu de vazut
|
24-10-06, 09:26
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by lancerEvo
noh ho mah ca deja tai fashu cu aston martin si maserati,
flipu mai are si un Bentley continental GT din cate stiu!
|
un bentley continental gt negru este sigur in cluj! dar a cui e nu stiu....
acuma fiind realaisti in cj nu sunt chiar atatea masini, mai ales tunate.... dar parca incepe si noi sa intram in rand cu lumea  da ori cum avem cu ce sa ne mandrim si noi :P
|
|
|
24-10-06, 11:41
|
|
 Stage 5
|
hai man..pan ajungem noi la nivel de bucuresti ..mai este..cica in cluj proportia de masini la nr. de locuitori i mai mare decat in bucuresti..ok dar valoarea parcului auto..care ii? la noi nu vezi lambo, si ferarri, si maseratti pe strazi..mai avem de evoluat!!
|
24-10-06, 12:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
nu inteleg rostul acestor discutii, macar de ar fi ale voastre...
|
|
|
24-10-06, 14:27
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by romanov
din cate am inteles masina ii comandata de un tip din Sibiu deci...degeaba Cju sta ff prost la masini tari
|
Uite aici e rostul acestor discutii !!!
|
|
|
24-10-06, 14:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
un keke care fqacee afirmatii aiurea
si ma smatraxx bucurestiu e capitala acolo is aia cu bani plecati din toata tara la afaceri si una alta dinaia acolo sunt masiuni mai tari!!senatorii nu in buc stau majoritatea??si copii lor ce crezi ca conduc dacie 1310 tlx sau tx??
|
|
|
24-10-06, 16:09
|
|
 Stage 5
|
si danezu pe langa un 1310 mai are o dacie papuc
|
|
|
24-10-06, 16:26
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
smtraxx daca te-ai fi uitat pmai bine prin cluj ai fi vazut si maseratti si si ferarri
ferarri cred ca 2 is in cluj daca nu ma insel nu stiu de aia neagra ce s-o intamplat da ferarri galben si rosu stiu sigur ca este
|
24-10-06, 17:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Paul_(NooB).
si danezu pe langa un 1310 mai are o dacie papuc
|
e da' danezu nu mai are motor pe papuc ca l-o pus pe 1310...
|
|
|
24-10-06, 18:28
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
si capota pe papuc mai este? sau aripile fata :P defapt dreapta fata :P
|
|
|
24-10-06, 19:23
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
deci ne'o mai dam sau ce ?
|
|
|
24-10-06, 21:19
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
un păsat, un golfuletz si o bijuterie de masina... pacat ca pozele sunt jegoase... nuj cum de le-am facut asa de aiurea da se pare ca pe zi ce trece si pe tranta ce face telu meu face poze tot mai belite :/  ori cum arata super masina... si airbrushu ala face totzi banii...
|
|
|
24-10-06, 23:40
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
un keke care fqacee afirmatii aiurea
|
ba cap de tanc pe cine mm faci tuh keke?cu ce gresesc eu in afirmatia mea?ce masini sunt asa tari aici ??in afara de un continental gt si cateva porscheuri Cju nu are nici un "supercar",numa tot felu de S,7 si q7 care nu prea intra in categoria asta.In schimb in Oradea sau Brasov chiar poti vedea mashini adevarate si aici ma refer la ferarri,lamorghini si asta ca sa nu zic de Buc. care-i capitala
ps:cand zic ca Cluju nu are masini ma refer masini inmatriculate de cj sau cu posesori clujeni ,nu ca apare vreun ferarri 2 luni a unui italian venit sa aghetze
|
24-10-06, 23:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by romanov
ba cap de tanc pe cine mm faci tuh keke?cu ce gresesc eu in afirmatia mea?ce masini sunt asa tari aici ??in afara de un continental gt si cateva porscheuri Cju nu are nici un "supercar",numa tot felu de S,7 si q7 care nu prea intra in categoria asta.In schimb in Oradea sau Brasov chiar poti vedea mashini adevarate si aici ma refer la ferarri,lamorghini si asta ca sa nu zic de Buc. care-i capitala
ps:cand zic ca Cluju nu are masini ma refer masini inmatriculate de cj sau cu posesori clujeni ,nu ca apare vreun ferarri 2 luni a unui italian venit sa aghetze
|
mah, nu compara Cluju si alte orase cu Bucrestiul, unde se invart cei mai multi bani..acolo sunt oameni din toate colturile tari plecati ca sa faca bani..si la ce po****tie are bucurestiul nu e de mirare ca sunt multe masini tari acolo.
|
25-10-06, 00:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
romanov fi mai temperat vezi ca capul asta de tanc conduce niste pumni ca si niste ghiulele!! laso mai moale ca e un forum nu o turma de oi dak te simti atacat zio pe privat  sa ne certam acolo nu aici unde vad toti
|
|
|
|
|