26-02-08, 14:13
|
|
Stage 5
|
Re: Imbracare volan in piele
sant baietii din someseni lucreaza super ui nr de tel: 073170923 franco...
|
|
|
01-03-08, 13:26
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [SKODA] [PEUGEOT]
|
Si-a facut cineva volanul la ei ???
|
|
|
03-03-08, 16:52
|
|
Stage 5
|
dap,,horica d ls spyder shi multi alti, bmv e 36 cabrio dmx-ul acol a facut interioul si acum il reface tot acol dar mai bine suni, vb mergi vezi si te convingi...
|
|
|
03-03-08, 22:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by bebeko
Buna,
as dori sa stiu daca exista cineva in Cluj care sa imbrace volane in piele.Daca exista, si-a facut cineva vreo lucrare la el ???
Am vazut pe un alt forum ca ar exista cineva, dar in Craiova , cu preturi intre 100 si 150 ron.
Multumesc anticipat de ajutor.
P.S. am vazut ca mai exista un topic asemanator,dar acolo este vorba de tapiterie din piele ...
|
vezi aici: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...le-132660.html
|
|
|
04-03-08, 02:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
|
omul a cerut in cj.....sau in zona
|
|
|
04-03-08, 11:00
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
omul a cerut in cj.....sau in zona
|
si cat te cosata.. sa trimiti prin curier.. si in 3 zile il primeti inapoi.. ??? o avere.. ??
|
|
|
04-03-08, 11:39
|
|
Stage 1
|
Tuning Ford Cougar
Mi-am cumparat recent un FORD COUGAR din 10.2000 , motor 2.0 benzina 16 V, 131 cp, si m-ar interesa cateva piese daca ai sau poti face rost. In primul rand as vrea niste xenoane atat pe faza lunga cat si scurta, si as vrea sa stiu niste preturi.
As mai vrea niste jante pe 15,16 preferabil cu interior negru si un kit frane spate si fata. Un filtru sport eventual niste suspensii.
As vrea sa stiu daca poate cineva sa faca rost sau stie de unde pot cumpara niste faruri angel eyes si stopuri clare eventual cu leduri pt modelul meu.
Nu prea gasesc pe nimeni care sa stie ceva despre modelul asta, si chiar ma intereseaza un tuning foarte subtil si mai mult pe performanta.
Orice sugestie sau informatie este bine venita aici sau pe mail: pop_ciprian_zet@yahoo.co.uk
|
|
|
04-03-08, 12:02
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Tuning Ford Cougar
pai vezi incearca la sfigmo auto center
|
|
|
04-03-08, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc
totusi da careva numalui lui ala din someseni care face volane din piele...sau care se ocupa cu pielea?
cum se merge spre aeroport...ii prima sau a 2-a straduta la dreapta?
ps: dupa podul de la ira
|
06-03-08, 10:13
|
|
Stage 1
|
Am adus si eu recent un FORD COUGAR de 2.0 16 v din germania, si acuma vreau sa ii fac un tuning subtil, sa ii modific un pic bara fata spate si pragurile ,dar nu vreau sa le cobor mai jos avand in vedere drumurile noastre. As dori niste oferte daca se poate.
Multumesc anticipat.
|
|
|
08-03-08, 15:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc
totusi da careva numalui lui ala din someseni care face volane din piele...sau care se ocupa cu pielea?
cum se merge spre aeroport...ii prima sau a 2-a straduta la dreapta?
ps: dupa podul de la ira
|
nr lu ala l-am dat mai sus man... 0743170923 Franco
citeste cu atentie posturie!
|
|
|
08-03-08, 15:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pop_ciprian_zet
Am adus si eu recent un FORD COUGAR de 2.0 16 v din germania, si acuma vreau sa ii fac un tuning subtil, sa ii modific un pic bara fata spate si pragurile ,dar nu vreau sa le cobor mai jos avand in vedere drumurile noastre. As dori niste oferte daca se poate.
Multumesc anticipat.
|
man cauta altundeva...nu tot lansa postri pe altfel de topicuri decat ce te intereseaza....mc!
|
|
|
09-03-08, 00:53
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by pop_ciprian_zet
Multumesc anticipat.
|
vb cu smoke sau cu spider tuning, sau cu oricare altu care face bari in cj.
|
|
|
17-03-08, 11:59
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Sal, am si eu un Golf 4 si am niste probleme. L-am adus in Austria acum 2 ani si ceva si multumita Domnilor de la drumuri se aud niste mici batai cand trec peste portiuni mai denivelate. As vrea sa ii fac un test la directie, dar trebuie mai intai sa fac o verificare la bucse, rotule si tot tacamu. Nu as vrea sa mah duc la AutoWorld pt ca au preturi de reprezentanta, plus ca sunt sigur ca sunt alte service-uri unde lucreaza bine cei de acolo. Problema e ca nush unde sa mah duc sa imi faca aia o examinare totala , sa imi puna pe hartie piesele de care am nevoie si apoi sa fac rost de piese (am pe cineva care mi le aduce din Germania, sa compar preturile) si sa o fac sa nu mai bata pe denivelari.
Daca stie careva vre-un service calumea , nu foarte scump lasati-mi si mie un PM , un link spre un alt thread, un numar de telefon, orice. Si as prefera sa lucreze si sambata sau mai tarziu de 18 ca ma omoara programu de la munca de la mine.
Ms fain.
|
|
|
17-03-08, 12:23
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
l-am adus Din Austria abia acuma vad ca am mancat un "D" si nu mai apuc sa il editez
|
|
|
|
|