frumos 206-le si pot zice ca a iesit bine si astra in doua culori,cat despre astra f frumoasa fata dar spatele lala nu l-am putut agrea de cand l-am vazut prima data ca si model,oricum bafta mai departe
sunt de acord cu tine aurik in procent de 50%. adica masina are intr-adevar nevoie de faruri....de stopuri nu cred, cel putin pt monent. sunt la a treia pereche diferite fata de cele stok. am un set in garaj si cand o sa simt ca e nevoie o sa le schimb. adica astea
imi place masina....culoarea,stopurile,spoilerele sunt rupere....parca ar merge niste jante putin mai maricele in rest.....no comment....sa ai grija de ea
am pus aici niste poze cu masina in varianta finala. finala vorba vine, in 2 saptamani vin si oglinzile FK scuze pt poza din fata dar e singura care o am cu rotile astea noi, si bara fata a suferit un mic incident.
delicios 206 as putea spune...sa-l sorbi din ochi...godspeed zero_patru_hol......apropo, ca tot astept se mai fac "recrutari" in csr sau merg la timesquad??)
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
Re: Team CSR
o sa pun poze cu masinile ce au participat la 4tuning day sau cu care s-a mers pana acolo...o sa avem 2 poze dragute facute de politia romana cu sistemele de supraveghere certificate video cu un fiat verde si un logan rosu prin localitatea Barcanesti