13-04-07, 17:43
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Team CSR
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Danutzu'... Tie nu ti-a cerut nimeni bani ca sa expui nimic acolo iar daca altii au fost ofensati de aceasta cerere, asteptam o locatie la fel de potrivita GRATUIT anul viitor, ca sa nu fie necesare costuri de expunere pentru PARTICIPANTII cu interes COMERCIAL. Nici o masina de club nu a platit participare la 4tuning days, asta cu titlu informativ. Cei ce au fost acolo stiu, restul presupun dupa bunul plac.
Matizul a fost expus ca masina demo MNC, la fel si Ford-ul lui Sammy, amandoua fiind echipate cu instalatii MNC si au stat pe metri patrati PLATITI, ca de altfel TOATE masinile prezentate in standuri de firma. Prezenta lor era discutata pentru acel stand inca inainte de show. Din nou, cei ce au fost stiu, cei care au ratat momentul presupun dupa bunul plac.
Danutzu'... cei ce vor sa stie exact ce se intampla pot sa-si satisfaca curiozitatea prin prezenta, ca si marea majoritate care pana la urma, conteaza. "Aia de la salon" saluta efortul tuturor celor implicati. Pentru ultima data, cei ce au fost stiu, cei care au ratat momentul presupun dupa bunul
plac.
|
te inteleg perfect! dar eu asa auzisem ca Gratzian le-a cam bagat .....in gura la cluburi! pt firmele prezente!
|
|
|
13-04-07, 17:53
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
E... Una e ce auzi, alta e ce se intampla. Nici un club nu a platit nimic pentru prezenta. Firmele au platit spatiul si au facut posibila existenta show-ului dar si a prezentei cluburilor. Cine omite costurile organizarii unui eveniment de dimensiunea asta nu stie pe ce lume traieste. Mai mult nu stiu ce sa spun.
|
|
|
13-04-07, 22:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
E... Una e ce auzi, alta e ce se intampla. Nici un club nu a platit nimic pentru prezenta. Firmele au platit spatiul si au facut posibila existenta show-ului dar si a prezentei cluburilor. Cine omite costurile organizarii unui eveniment de dimensiunea asta nu stie pe ce lume traieste. Mai mult nu stiu ce sa spun.
|
mah eu atat pot zice...si firmele au facut show-ul vorbind pe plan financiar, dar cluburile au fost crema ,pt ca oamenii au venit sa vada masini "facute" nu sa vada democaru de la firma x sau y care nu e facuta din banii unui om de rand...dupa parerea mea masinil cluburilor au atras vizitatorii!
|
|
|
13-04-07, 22:44
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
mah eu atat pot zice...si firmele au facut show-ul vorbind pe plan financiar, dar cluburile au fost crema ,pt ca oamenii au venit sa vada masini "facute" nu sa vada democaru de la firma x sau y care nu e facuta din banii unui om de rand...dupa parerea mea masinil cluburilor au atras vizitatorii!
|
io zic ca atractiile o fost peste tot.. iar cluburile .. nu pot face ca putere financiara ce pot face firmele... iar fara firme nici dreacu nu are putere financiara sa sustina un eveniment de genu... deci adevaru e undeva intre.. si chiar sunt d'cord cu strategia 4tuning de la expo... cred ca numai asa au putut ''duce'' evenimentu.. si creca nici un club nu s-a suparat ca si-a pus masina moca in stand , plus ca firmele is obisnuite sa plateasca... de asta nu mi-am permis io stand anu asta.. maybe next year.... ,
all the best from SmokeDesign , Smoke out
|
|
|
14-04-07, 02:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
|
man eu nici nu stiu de ce vorbesti despre acest eveniment cand tu ai stat acasa in pat nu am idee??????....pls...gata !
|
|
|
15-04-07, 03:51
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
deci cine merge la debretzen?
matizuk e prezent acolo.driveru dimineata merge acolo si florinu e la fel acolo ..altii?????????? la ora 6 e plecarea
oricum masini modificate sunt putine ..a fost si o etapa din campionatul national de drifturi..din cate am inteles
asteptam poze
|
16-04-07, 02:18
|
|
Stage 5
|
silviu_gsi.....tot respectul pt ajutoru dat in noaptea dinaintea plecarii la bucuresti. uite aici poze cu loganu la care m-ai ajutat ...ca tot ai intrebat
chiar la plecare in OMV pe Turzii
|
|
|
16-04-07, 03:17
|
|
Stage 4
|
...seara pe deal cu Laju
|
|
|
16-04-07, 03:22
|
|
Stage 5
|
azi cu restu pe platoul de la sala sporturilor
|
|
|
17-04-07, 01:00
|
|
Stage 5
|
Team csr a fost si la "ROD and CUSTOM show" in Ungaria la Debrecen
matizul ca si participant si driveru ca fotograf cu telefonul
a fost si o etapa de drifturi din ceva campionat al Ungariei ..poze
|
|
|
17-04-07, 01:58
|
|
Stage 5
|
poze .......................................:d
|
|
|
17-04-07, 02:01
|
|
Stage 5
|
restul pozelor sunt pe la topicul de la sectiunea cluburi
|
|
|
17-04-07, 15:14
|
|
Stage 3
Member of: [CSR]
|
baaai.. mie nu mi-a multumit nimeni ca am spalat geamul la logan...macar mi-ati pus poza )
... si legat de inscrierile in club.. de mine a cam uitat lumea.. au mai ramas posturile de pe forum, nu am eu cuvant in csr. sa spuna restul cum e cu inscrierile
p.s. cine mai are poze cu polski.. va roooooog... imi plac la nebunie. daca nu pe forum macar pe privat..pliz pliz pliz pliz.....
A girl like me needs more...
|
|
|
17-04-07, 17:54
|
|
Stage 5
|
pentru intrari in club va rog sa luati legatura cu laju cuoresportivo_jts sau ufo : cj82ufo...
|
|
|
17-04-07, 23:43
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Cali...nV6
...seara pe deal cu Laju
|
In prima poza e Renault 10 sau Dacia 1100?
|
|
|
|
|