daca te uiti cu atentie la toate pozele o sa iti dai seama...
primele 3 poze sunt reale...
a 4-a uita-te la ea... o sa observi prezenta photoshopului... in primul rand camionul se rastoarna nefiresc (el e deja intors si partea din spate e inca pe pamant... suspect nu? ) + are o umbra suspecta in apa...
continuam poza 5 o poza cu acel peisaj la care a adaugat o poza cu un tir rasturant... nu e mare lucru nu? o sa observi o mica scapare la locul unde se "intalneste" apa cu cabina + ca aicea cred ca se vede si macaraua sau cum sa ii zic aceea rosie, in spatele celei verzi dar nu bag mana in foc ca e aceeasi
poza 6... in mare parte reala... banuiesc eu ca prima masina (cea rosie) nu a putu sa ridice masina din apa deoarece avea bratul prea scurt si masina se freca de perete.... asa ca au adus una cu un brat mai lung sa o scoata... poza reala dar s-a adaugat din nou acel camion rasturnat... (din nou mici scapari la intalnirea apei cu imaginea camionului... ) + aici apare o noua scapare... daca ar fi cazut camionu cu masina... nu crezi ca ar fi cazut peste ea?
poza 7 reala
poza 8 in locul acelui camion probabil ca era masina sau poat atuncea incercau sa o prinda... destul de bine realizata nu prea vad greseli....
si eu am crezut prima data cand am vazut da daca analizezi in detaliu iti dai seama ca e cam inposibil... acuma nu bag mana in foc pentru teoria mea dar sunt destul de sigur ca ceva de genul s-a intamplat...