de cand ai reinceput sa intri pe forum...70% sunt critici si batai de joc din partea ta...daca nu reusim sa facem o conv normala..toti cei de pe forum..atunci care mai e rostul lui? sa intre lumea cu frustrarile si complexele si sa se exteriorizeze in cel mai urat hal? repet...sper ca nu imi vei da si mie un reply inteligent..pt ca nu am nimic cu tine..doar sper sa iti deskizi ochii...
Serios acuma pe unde stai sau cine, ce, cum, cand, unde?
ma eagle io stau in i3 acolo pe unde ai tu garaj(tulcea 17)
tu stai in blocu ala cu 8 etaje cu medicu de familie esti blond si te stiu
si daca esti mai mare nu inseamna ca imi bagi p*** in gura asa cand ai tu chef!!!!!!!!!!!!
acolo la bazar chiar era treaba serioasa
si te cunosc de cand eram mic aveai ochelari acum nu stiu daca mai ai da noh asta este!!!
si in legatura cu ledurile alea albastre si aia care stau acolo la colt rad de tine si aia nu au nici o treaba cu masinile sau tuningu!!!!!!
aaaa era sa uit..... am auzit ca ai parasit CSR sau ai fost dat afara??
vezi sa te concentrezi la teze, luxcrari sau ce se de pe la scoala, concentreaza-te asupra scolii nu asupra problemeleor altora
1 la mana, fiecare-si face masina cum vrea, poate si are banii necesari
2 la mane arata chiar bine masina lui, mie imi place...si spoileru din fara rupe toate normele
3 fiecare sta in ce club ii place dc el nu mai vrea asta nu inseamna ca l-o dat cineva afara
4 inca o data nu uita de scoala...si sa nu cazi de pe bicicleta
cu bazaru iar nu inteleg ce treaba ai avut tu!!! cu ce am gresit ca ma interesa de acel detector de radar si performantele lui? si io vreau sa-mi pun sa ma scutesc de amenzi aiurea! ca nu mi-l cumpar azi asta e partea a doua!
bravo bine ca ma cunosti ... io deocamdata nu-mi dau seama daca te cunosc sau nu ... mai baga detalii despre tine !!!!
cu aia de la colt cum le zici tu si nu au nici o treaba cu tuningu .... sincer sa fiu nici unu n-o zis nimik referitor la ledurile alea .... asa ca vorbitu pe la spate nu ma intereseaza !!!!
si cu CSR .... deocamdata nici n-am intrat ... deci n-am ce parasi .... si io nu stiu nimik despre acest aspect!!!!!
vezi sa te concentrezi la teze, luxcrari sau ce se de pe la scoala, concentreaza-te asupra scolii nu asupra problemeleor altora
1 la mana, fiecare-si face masina cum vrea, poate si are banii necesari
2 la mane arata chiar bine masina lui, mie imi place...si spoileru din fara rupe toate normele
3 fiecare sta in ce club ii place dc el nu mai vrea asta nu inseamna ca l-o dat cineva afara
4 inca o data nu uita de scoala...si sa nu cazi de pe bicicleta
Quote:
Mah Danutz io nu vreau sa ma cert cu tine sau sa-ti bag p*** in gura asa cand am io chef!!!
io din cate stiu am vb frumos cu tine asa ca pune burta pe carte si scapa de cuvintele astea triviale din vocabularul tau inlocuindu-le cu unele mai civilizate!
cu bazaru iar nu inteleg ce treaba ai avut tu!!! cu ce am gresit ca ma interesa de acel detector de radar si performantele lui? si io vreau sa-mi pun sa ma scutesc de amenzi aiurea! ca nu mi-l cumpar azi asta e partea a doua!
bravo bine ca ma cunosti ... io deocamdata nu-mi dau seama daca te cunosc sau nu ... mai baga detalii despre tine !!!!
cu aia de la colt cum le zici tu si nu au nici o treaba cu tuningu .... sincer sa fiu nici unu n-o zis nimik referitor la ledurile alea .... asa ca vorbitu pe la spate nu ma intereseaza !!!!
si cu CSR .... deocamdata nici n-am intrat ... deci n-am ce parasi .... si io nu stiu nimik despre acest aspect!!!!!
deci MINIM!!!
na...... bun!!!
ma voi nu va bagati in treaba cu scoala si cu asta punct
din pacat mie are cine sa imi zica ce si cum sa fac la scoala!!!!!!!si cand sa invat!!
si ma dacia din pacate bicicleta ii stricata nu o folosesc de vreo 2 ani daca te intereseaza hai ca ti-o dau tie!!! sa ai cu ce te da ca oricum ori in dacie ori in bicicleta daca ploua sau ninge tot ud esti si daca e frig la
fel
ma eagle poate ca vocabularu meu e mai bogat ca si al tau!!si nu fa afirmatii aiurea!!!!(aici nu se fac ore de romana se povesteste despre masini....... parerea mea)
ma cu bazaru...... sunt anti radarele: 1) si mai ieftine;2)tre sa fi prost sa dai 10 mil pe 2...!!parerea mea..
ba da aici e mirc sau forum cica baga ceva detalii....
si din pc meu de vedere masina arata rau!!!pacat de ea ca am auzit ca are potential asta este.....
si dacia cu tine nu am nimik
pardon nu am avut da lasa-ma sa vb cu eagle sa clarificam problema tu veziti de treaba ta ca am auzit ca te mariti!!!
si eagle vezi ca iara esti cam off topic pe la bazar!!!!!!!
eu ma marit, vrei sa te mariti si tu cu mine? vezi de ce ii bine sa mergi la scoala?
asa, 2 la mana, cand crezi ca stii sa-ti ti echilibrul pe bicicleta hai sa te invat sa te si dai cu ea nu doar sa-ti ti echilibrul.
detectorul de radar pe care-l caut eu...depaseste cu mult suma pe care eu sunt dispus s-o dau...da cine stie, acuma-i luna cadourilor, poate poate prind un discount...cine stie, nui-ule ai fost sau nu ieri seara in metro?
imi cer scuze sincer am vrut sa postez mai devreme dar nu mi-a mers forumu!!!!!
ma baietzi dacia si eagle!!!!!
avand in vedere ca suntem in preajma sarbatorilor nu are nici un rost sa ne certam!!!
da.... si eu am o parte din greseala dar si tu eagle ca m-ai luat asa la bascalie!!!
nici tie nu iti placea sa te ia cineva la bascalie clar
dacia cu tine nu aveam nimik da asa te-ai bagat asta este
eu ma marit, vrei sa te mariti si tu cu mine? vezi de ce ii bine sa mergi la scoala?
asa, 2 la mana, cand crezi ca stii sa-ti ti echilibrul pe bicicleta hai sa te invat sa te si dai cu ea nu doar sa-ti ti echilibrul.
asa dacia hai mai bine las-o moarta schimba subiectu!!
sa nu ne mai certam
si gata cu bascalia!!!!
faza cu maritatu tot o bascalie era dar tu nu te-ai prins ata ete citeste forumu!! pe undeva ziceai ca te insori.... cineva ti-a dat o replica foarte tare!!deci era bascalie si tu ai facut de mine si io ti-am dat-o inapoi acuma zic ca e mai bine sa ne oprim!!!!