Unde sta alin tise....blocurile alea noi dinainte de dacia service
8 fara 15-8 fara 10...
Razvan, incearca in selgros unde sunt masinile, acolo am gasit asa ceva din pasla dar cum ii aia pentru polisat, vezi poate au si asa ceva.
nu BIAX se numesc astea?
daca iti trebuie pentru polizat...din piatra si mai micute...incearca la baumax, unde-s masinile bosch au la cutie de lemn la 29 ron
Si partea mai interesanta din toata treaba asta e ca mai putin de jumate e de fapt pretul benzinei.... restul sunt accize. Frumos nu?
Mai tineti minte cand a fost un boom mare la pret, si a isit nu stiu ce sindicat in strada, si l-au scazut putin... ei uite ca acuma incet incet a tot crescut, si deja e mai mult decat era atunci.
In alta ordine de idei, si pentru ca nu pot edita... nu lucrati nici unul la reprezentanta la alfa? sau nu cunoasteti pe cineva? as fi interesat de un cablu obd
degeaba...daca iesi tu si eu si eu.
da, daca am iesi asa 100.000 si am lasa masinile parcate o si intreaga pe 21 decembrie de-a latul, pe eroilor, pe calea turzii atunci poate ar fii o treaba.
lasi masinile parcate si mergi in fata la prefectura si ii blochezi in interior.
pana nu se face jumate benzina nu pleaca.
asa ar trebuii facut in toate orasele.
cand barilul era 178$ benzina era 4.12 cel mai mult.
acum barilul ii 85-90$ si benzina ii 4.50 ron.
hororrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Se facuse un reportaj pe tema asta a carburantului
Salar / litri / tara
La noi erau in jur la 310l dintr-un salar
la nemti erau 2000l
austrieci 1500+l
si spania in jur la 1800l ceva de genu mai stiu exact valorile dar se vede o dta mai diferenta ))