piry, stii care-i faza? Voi ati luat unele decizii la un moment dat si ati actionat intr-un anumint fel, care stii ca nu a convenit unor anumite persoane din 4tuning, si comportamentul tau in ultima perioada de moderator lasa mult de dorit, stii asta, nu mai are sens sa negi...si e normal ca anumite persoane din 4tuning sa nu va prea inghita, eu nu ma aflu printre ele, DAR acele persoane sunt cu ochii pe tine si cauta motive...ideea era sa nu le dai motive aiurea...ca nu merita, intelegi? NIMENI nu-ti neaga realizarile, esti si ai fost PENTRU ele un om mare, DAR asta nu schimba restul...nu ma intelege gresit, te respect f mult pt ca fara tine clujul nu era asa acum, DAR nici nu erau asa multe conflicte clocotind cum e acuma...a fost o perioada..care din pacate..s-a terminat..nu spun ca sunt mai bun, nici nu imi doresc asta...ci, pur si simplu vreau sa aduc forumul pe directia buna, adica nu stiu sincer daca ti se pare corect ca doar un grup restrans sa participe activ la forum, si orice user nou este primit cu raceala si duritate, stii ce vreau sa spun
...Timpul va decide care din noi a facut mai mult bine...si care mai mult rau..