Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
scz pt off  :nuh...doar se mai schimba gusturile....shi automobilele altii evolueaza/sau cum vrei tu sa o iei.....cat despre membrii noi...imi imaginez cat d bine sant primiti dak faceti scandal pt o gresala de tastare(wv-apropo) 4 luni....santeti o comunitate tare demna de invidiat......scz dar nu ma pot abtine cand citesc toate aberatiile cat despre bmw stii mult prea bine ca l il am de vro 3 luni...hai sa nu ne prefacem frumos.....dak te plicti acasa shi vrei sa ti pui toata lumea in cap sa stii ca reusesti...io sincer sant satul d toate lucrurile astea...cat despre discutii inutile hai sa le avem fata in fata m ai vazt de nenumarate ori shi te iei de mine pe forum,dak nu ti convine ceva spune-mi in fata nu umple forumul cu posturi aiurea(asa cum fac io in mom asta  ).......inca o data scuze pt offtopic  
|
in primul rand cum poti sa zici ca esti user nou, cand tu ai 150 de posturi?
2 nu am zis ca bmw-ul tau e urat, e chiar frumos
3 trebuie sa iti asumi responsabilitatea, repet pentru posturile facute si acuma 5 ani
4 ce aberatii? te-am intrebat daca ai avut sau nu golf gti si daca l-ai vandut sau nu
5 ce sa-ti zic in fata? eu nu stiam ca ai avut gti daca stiam te intrebam, crezi ca evit vreo confruntare? eu cred ca exagerezi pentru ca nu exista confruntare, si nu vrei sa existe vreo confruntare.....asa ca te rog nu te mai crede important si sa ai impresia ca EU AM CEVA CU TINE, nu este asa.
6 deseneaza o sunca, o lampa, un pat...citeste ce iasa si vei fi entuziasmat de rezultat