25-01-09, 23:07
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA]
|
Re: Taximetristii clujeni - discutii
bine , asteptam un raspuns serios nu o prostie de la o persoana la fel
|
|
|
26-01-09, 00:28
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Asa e de mult. De fapt de cand s-a mutat inapoi piata cred ca e asa.
Si nu te hasaie nimeni de acolo, eventual politia )
|
|
|
26-01-09, 14:16
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Eu iubesc taximetristii. Care dintre prietenii vostrii sunt dispusi sa vina la ora 6 dimineata in fata la banb0 sa vina sa va duca acasa rupti in gura de la alcool?
|
|
|
26-01-09, 15:27
|
|
Stage 5
|
deja o dam in fitze....
|
|
|
26-01-09, 15:54
|
|
Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
nu stiu daca isi avea rostul un topic din asta...
eu oricum raman la parerea mea.. daca toti ar avea respect fata de ceilalti participanti la trafic ... n-ar mai fi haosul asta.
Toti se baga.. toti depasesc .. toti zic "binie mah .. ui la astia cum stau in coloana si la semafoare... ce .. io is fraier ?! "
|
|
26-01-09, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by KoKozula
"
|
s-au scris in trei zile 3 pagini aproape pe subiectul asta...cred ca e de interes...sunt multe alte topicuri fara rost pe'aici...consider totusi ca s-ar putea intitula taximetristii si gata...ca sunt la fel in toate orasele (din RO)
|
26-01-09, 23:10
|
|
Stage 5
|
In aceeasi categorie cu taximetristii ii putem pune si pe soferii firmelor de curierat rapid... care in oras si in afara lor se cred shcumacher... sunt la fel de nesimtiti ca si taximetristii poate si mai mult... se baga in curul tau iti dau flashuri, te dau jos de pe drum... etc... si au niste dube amarate in care se simt soferi de raliu...
|
26-01-09, 23:24
|
|
Stage 5
|
topicu are rost tinand cont ca... aproape toti avem boala pe "regii oraselor "... taximetristii nostri dragi..
|
|
|
26-01-09, 23:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
da cand ii semafor,doua benzi,banda 1 de virat la dreapta si banda doi de mers inainte,se face rosu la ambele iar pt aia care vireaza dreapta au intermitent,taximetristul se pune primu,evident pe banda de virat la dreapta,dar culmea el merge inainte,si ajung io in spatele lui,si ma gandesc ca are atata obraz sa se traga sa pot trece,da de unde,ii dau cateva flashuri sa nu clanxonez,nimic,ii dau un clanxon ca poate nu se uita in oglinda,vezi de treaba,obrazu ii gros,dupa ce ma enervez bine,se face verde si pleaca linistit....
si mai am,is doua benzi tot inainte de semafor si va si zic unde,semaforul de pe aurel vlaicu intersectie cu siretului,eu venind dinspre pod sa intru pe siretului,culmea in fata mea taximetrist,si da dracu sa opreasca sa lase clientul,culmea unde? in fata la magnolia,se opreste pune avariile,io ce sa fac,ma opresc,normal,semnalizez repede sa il depasesc sa prind semaforul,da de unde numa sa pot iesi de pe banda,ca nu te lasa nimeni cand ii verde,si ma apuc sa clanxonez de nervi,nu rezolv nimic normal.....doar nervi
sau cand se mai gaseste unu de pe banda 1 ,direct peste linia continua intoarcere,io viu pe banda 2,direct in fata mea,nici nu s-o uitat,mi-am dat seama ce vrea sa faca si am franat,si l-am surprins perpendicular pe banda continua si am oprit la 1 m de el,nici scuze n-o zis ca nu m-am bagat in el....
Last edited by vlad_VSV; 26-01-09 at 23:58.
|
|
|
27-01-09, 01:54
|
|
Stage 5
|
hmda mai nou seara se aduna o gramada in fatza la obsesion.. noroc cu baietii de la sectia 6.. ca merg si i gonesc de acolo .. si din cauza ca se aduna se f..e si traficu prin zona aia intorc acolo pana se urasc.. opresc unu in paralel cu altu etc..
|
27-01-09, 12:01
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by KoKozula
eu oricum raman la parerea mea.. daca toti ar avea respect fata de ceilalti participanti la trafic ... n-ar mai fi haosul asta.
Toti se baga.. toti depasesc .. toti zic "binie mah .. ui la astia cum stau in coloana si la semafoare... ce .. io is fraier ?! "
|
Psrtial sunt de acord cu tine, insa din pacate exista situatii in care trebuie sa ajungi undeva, iar taxi se opreste brusc in fata ta, iar pe banda cealalta nu mai poti intra fiindca esti simtit si nu te bagi in fata oamenilor ca ii incurci. Insa taxi nu e nesimtit, el face totul sub pretextul ca asa i-a cerut clientul...azi dimineata veneam dinspre bd eroilor spre marasti...nu am apucat sa fac poza, dar pe partea stanga era plin de taxiuri(chiar bordura, ceea ce e OK), insa banda de langa bordura era ocupata tot de taxisti care stationau si povesteau prin geam cu cei parcati pe langa bordura...ce sa mai zici...nu ii invinovatesc pe ei. nu au nici o vina ca asa i-a lasat natura, cu prea multa nesimtire si fara pic de creier, insa politia rutiera nu stiu ce pazeste. trebuie sa-i arda ca e recesiune si e nevoie de bani. insa nu fac asta ei prefera sa se ascunda in parcare pe straduta dintre kaufland si calea manastur sa ii prinda pe cei care o iau la stanga venind dinspre centru spre calea floresti. iar in statia de autobuz pe banda 1 taxistii sunt cei care RULEZ...
deci...nu ii mai injurati atata pe taxisti ca e normal sa faca asa din moment ce nimeni nu ia nici o masura. doar nu is ei mai fraieri sa parcheze regulamentar
|
27-01-09, 17:18
|
|
Stage 5
|
|
|
|
27-01-09, 18:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-86-UHE
|
chiar aia am vrut sa postez si eu...se pare ca se sesizeaza si cine trebuie...poate a fost si politia pe forum
|
|
|
28-01-09, 00:04
|
|
Stage 5
|
dah ) m-as bucura daca ar continua razile alea :
|
|
|
28-01-09, 04:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
o merita,aia care chiar nu au n-au respect deloc o merita din plin la mai multe razii ...
|
|
|
|
|