Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-11-05, 13:55   #46
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Mah, da de ce mi-o cereti mie ca doar nu fac parte nici din una nici din alta.
Vorbiti cu Tibi..
cj98czh is offline  
Old 24-11-05, 14:14   #47
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

pai..daca tu ai venit cu propunerea...dar sigur nu vor fi de acord cei din csr...ca mnoh...nu prea are rost! mnush acum...dar topicul asta ar trebui inchis...sau sters..eu nu ii vad rostul..sincer..totul e bine si frumos..pana intra cate un user cu 1 post sa faca scandal si prin aceasta reclama la KO RACING...sincer...eu asa zic..inchideti dreq topicu..sa-l ***...
Old 24-11-05, 14:18   #48
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Pai daca nu iti place cine te pune sa intri??

Vorbesti de masinile CSR-ului si nu sti sigur daca cei de la CSR te sprijina sau nu??? Cum vine asta??
cj98czh is offline  
Old 24-11-05, 15:27   #49
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

deci lucrurile stau cam asa din punctul meu de vedere:
1- Angel ti-ai dat nota singur la cat te duce capul....ce dracu nu le postezi si adresele direct????aaaa, am uitat probabil nu le stii....
2- nush cand a aparut tibi pe la ilegale dar ma rog....cand a inceput lumea cu intalnirile prin cart si asa eu unu nu l-am vazut niciodata pe acolo....cat despre cand a avut Lica (odihneascase in pace) accidentul iarasi nu stiu sa fi fost tibi pe acolo....ce s-a intamplat ulterior nu stiu pt ca nu am mai fost pe acolo....
3-cursele de masini au inceput in cluj prin 91-92 daca chiar vrei sa stii(asta ca sa nu mai vb sa te aflii in treaba) si crede-ma ca acelea erau curse nu ce se face acum....ma rog diferenta era ca atunci erau numai cei care se dadeau nu si nspe mii de gura casca....deci nu mai face afirmatii sa te aflii in treaba....
4- bmw portocaliu a aparut in cluj prin 2000 nu 97-98 cand l-ai vazut tu, si nu era un m3 era un 328 !!!!(e o mica mai mare diferenta, dar probabil pt unii e tot una).....
5- cei care au facut curse si fac si azi isi vad de treaba lor, nu tre sa le organizeze KO legale si asa....
5-un sfat : cand stii ceva tine pt tine , nu te apuca sa scrii pe forumuri si sa te lauzi pe la unu si altu cate stii tu, nu de alta dar s-ar putea sa le faci probleme la unii sau la altii.....deci altadata termina cu declaratiile de genul si cu nr de masini si asa mai departe.....ii cunosti?bv tie...ai acordul lor sa le scrii numele si nr de la masina???daca da scuze de remarcile mele, dar sincer chiar ma indoiesc de asta....apropo daca tot stii atatea nu cumva esti tu unu dintre \"turnatorii\" care sunau la pol????nu de alta dar vad ca stii cam multe si sincer daca erai unu dintre cei care stiu ce si cum taceai din gura si nu te aruncai tu in afirmatii de genul celor pe care le-ai facut...
inca un lucru: Angel tu aduci niste acuzatii serioase la adresa unor persoane care nici macar nu stiu ce faci tu aici si pe care ma indoiesc ca le cunosti si asa....iar acest lucru poate fi considerat CALOMNIE si poti fi chemat in instanta pt asemenea declaratii si asa.....sau probabil ca ai si dovezi ......

p.s. IL ROG PE UNU DIN MODERATORI SA II EDITEZE POSTUL SI SA STEARGA NUMELE SI NUMERELE MASINILOR ENUMERATE DE EL DEOARECE ASEMENEA DETALII NU SE POSTEAZA PE UN FORUM PUBLIC FARA ACORDUL CELOR ENUMERATI SI ASA.....DEFAPT AR FI MAI BINE SA STERGETI IN INTREGIME ACEST TOPIK !!!!!

P.P.S CAT DESPRE CEI CU GURA SPARTA SI ASA : ALTA DATA TACETI DIN GURA SI NU MAI SCRIETI VOI LUCRURI PE CARE NU LE STITI SI ASA MAI DEPARTE NUMAI CA SA PARETI VOI CUNOSCATORI!!!!!
apropo ceea ce a postat acest ANGEL este o dovada clara de prostie intruchipata!!!!numai o persoana care nu gandeste sau este proasta poate sa posteze asa ceva.....
Old 24-11-05, 15:46   #50
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

bravo wannadie...cat pt tine czh..m-am comportat laudabil cu tine...asa ca nu trage tu concluzii despre ce fac,cine sunt,si ce varsta am,bine? cat despre faptul ca te-ai intalnit cu baietii de la ko si ca te-au invitat la ei in club nu am zis nimik..doar ca o coincidenta,pana acum nu ai avut treaba,acum ai cu CSR...care e problema...nu aveti destul aer sa respirati de noi? nu va ajung banii? asta e prostia la multe asa zise cluburi din tara asta...ei sunt condusi de placerea banului..deja nu se mai vorbeste despre pasiunea pt masini...este loc pt toata lumea...toata lumea face ce vrea...si referitor la sustinere...te asigur ca baietii ma sustin dragule,te asigur,doar ca m-am gandit din nou si am ajuns la concluzia ca nu merita sa facem asta pt ca unii vor scoate bani de pe reclama noastra..intelegi? lumea te credea baiat de treaba...dar...multumesc pt aprecieri..sa-ti traiasca audiu
sandrei is offline  
Old 24-11-05, 15:59   #51
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

SANDREI - mie imi plac femeile asa ca te rog scuteste-ma de partea cu \"dragule\" .....
Cat despre Audi nu stiu cu cine ma confunzi,.....io am un Renault asa ca...
chiar nu inteleg ce vrei.....
Repet nu am de-a face nimic cu KO Racing asa ca nu stiu de ce ma faci unul de-al lor......poate ca am fost invitati sa facem parte din clubul lor...nu stiu..., am mai spus nu s-a hotarat nimic si chiar daca s-ar hotara nu este problema ta
Nu cred ca pot sa fiu acuzat ca am fost partinitor cu KO sau cu CSR, din contra..
cj98czh is offline  
Old 24-11-05, 16:02   #52
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Discutie lunga, inutila si cu nervii intisi la maxim.

PS: eu nu cred ca vreunu' dintre voi (sandrei si czh) e bou
Gabi is offline  
Old 24-11-05, 16:38   #53
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

scuze atunci..te confund...si nu te simti ofensat la partea cu dragule pt ca exprimari colorate tu ai avut primul...esti cu r21?
sandrei is offline  
Old 24-11-05, 18:19   #54
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

wannadie, ...il aprob pe cel care a spus de 328-u ala portocaliu ca o aparut prin cluj in 97-98...
oricum in 97 in decembrie am fost la un coleg de clasa...in vacanta de iarna...si l-am vazut mai sus de fiesta...si apoi l-am vazut destul de des langa diana in capatu gheorgheni-ului, stiu sigur ca eram acolo in generala...
cam prin 97-98 l-am vazut si eu prima data...dupa 2000 l-am mai vazut la bunamea pe mehedinti o data...si apoi o disparut
mai era unu albastru facut mijto cu xxx acuma ii galben...poate ca ala portocaliu mai exista-n cluj si si-a schimbat culaore
apoi primele curse erau pe feleac de la intrare in zorilor pana la drumu de faget...stiu un vecin ce sa dadea, si ei se intalneau cam pe unde stau acuma curvele...stateau 10-15 minute de povesti ce si cum, si apoi se dadeau 1-2 ture si plecau fiecare in directii opuse, o data m-o dus si pe mine tipu ce se dadea(nu dau nume ca acuma este persoana publica, si ii cam des pe la tv ca-i prezentator la buc) atuncea avea un r5 adus din franta...ceva bomba la vremea aia, avea chiar 2 bucati unu alb model mai din 86 si ala negru era din 88...
in 92 sa ai o masina de 120 de cai...era ceva
apoi o trecut la un opel kadet gsi 150 de cai...unu verde metalizat...l-o tinut cateva luni apoi l-o vandut la altu ce se dadea...si ala l-o facut praf...
stiu sigur, de la sursa care se dadea din cand in cand, ei se dadeau pe turzi de la zorilor pana la drumu ce o ia spre faget
da majoritatea care se dadeau atuncea...erau tineri...abea dc terminasera liceul, da era disciplina, se dadeau 2-3 ture si apoi dispareau, eu n-am auzit niciodata sa-mi zica vecinu ca o avut probleme cu politia, sau ca i-o turnat cineva sau ca erau gura casca...dc erai acolo ori planificai pt alta zi o intalnire...te dai...
cel care pierdea...facea ceva castigatorului, ei nu se dadeau pe bani sau alte chesti de astea, pierzatoru facea ceva la masina castigatorului..sau dina stea, sau cinste in oras...sau din astea, mai mult era placere si pasiune decat goana dupa castigf si pariuri

!!!

stiu de la cineva care se dadea si se da si acuma pe la legale
Old 24-11-05, 18:20   #55
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

de dimineata s-o umplut 4 pagini?
acuma am vazut ca-i doar de azi...am vazut posturi din minut in minut
bestial...asa se fac posturile
DACIA-Wrc is offline  
Old 24-11-05, 18:25   #56
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

fie mah....daca voi ziceti o aparut in cluj in 97-98, da M3 nu era si nu e sigur, eu la cu totul altceva m-am referit si am insistat mai mult.....dar fiecare vede numai ce vrea pe aici....ma rog....dupa cum v-am mai spus vad ca trebuie sa repet: CEEA CE STITI TINETI PENTRU VOI NU VA SPARGETI CU POVESTI PE FORUMURI SI IN ALTE LOCURI....
WannaDie is offline  
Old 24-11-05, 19:06   #57
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

eu n-am spus m3
am spus bmw 328 portocaliu
ala pe care-l stiu eu, avea 2 tobe mari ridicate umpic in sus adica una in stanga una in dreapta, si suna de puteai muri, se auzea masina aia...de numa numa, era portocaliu...cam ca portocala, aproximativ, dc ii aia masina,atunci prin 97 l-am vazut si eu prima data, dc nu-i aia masina...atunci nu ma bag ca nu stiu
DACIA-Wrc is offline  
Old 24-11-05, 19:07   #58
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Default Re:

nu, am un R 25 gri asa ca in mod sigur ma confunzi
cj98czh is offline  
Old 25-11-05, 00:30   #59
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Eagle_flyaway\"
..... daca ma insel imi cer scuze de pe acum!!!
asta e ... este o tara libera si poti simpatiza, lauda si critica pe cine vrei, dar nici chiar asa sa idolatrizezi ... \"liderii bla bla\" Ko racing!

Iar in ceea ce privesc legalele Ko Racing ... n-o iesit nici unu sa poti zice ... Da mah, organizare exemplara ... totu ca la carte si sa-ti creeze starea aia specifica de \"mai vreau\" cand e urmatoarea cursa!!!

Bafta
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 00:55   #60
Motor

Stage 5

parerea mea ca Ko racing o inceput sa se afirme prin cursele legale organizate pt aeroport si de aceea tine lumea cu ei , cat despre istoria liniutzelor nu ma bag ca nu o prea stiu.

- Copyright 2025 4Tuning -