deci lucrurile stau cam asa din punctul meu de vedere:
1- Angel ti-ai dat nota singur la cat te duce capul....ce dracu nu le postezi si adresele direct????aaaa, am uitat probabil nu le stii....
2- nush cand a aparut tibi pe la ilegale dar ma rog....cand a inceput lumea cu intalnirile prin cart si asa eu unu nu l-am vazut niciodata pe acolo....cat despre cand a avut Lica (odihneascase in pace) accidentul iarasi nu stiu sa fi fost tibi pe acolo....ce s-a intamplat ulterior nu stiu pt ca nu am mai fost pe acolo....
3-cursele de masini au inceput in cluj prin 91-92 daca chiar vrei sa stii(asta ca sa nu mai vb sa te aflii in treaba) si crede-ma ca acelea erau curse nu ce se face acum....ma rog diferenta era ca atunci erau numai cei care se dadeau nu si nspe mii de gura casca....deci nu mai face afirmatii sa te aflii in treaba....
4- bmw portocaliu a aparut in cluj prin 2000 nu 97-98 cand l-ai vazut tu, si nu era un m3 era un 328 !!!!(e o mica mai mare diferenta, dar probabil pt unii e tot una).....
5- cei care au facut curse si fac si azi isi vad de treaba lor, nu tre sa le organizeze KO legale si asa....
5-un sfat : cand stii ceva tine pt tine , nu te apuca sa scrii pe forumuri si sa te lauzi pe la unu si altu cate stii tu, nu de alta dar s-ar putea sa le faci probleme la unii sau la altii.....deci altadata termina cu declaratiile de genul si cu nr de masini si asa mai departe.....ii cunosti?bv tie...ai acordul lor sa le scrii numele si nr de la masina???daca da scuze de remarcile mele, dar sincer chiar ma indoiesc de asta....apropo daca tot stii atatea nu cumva esti tu unu dintre \"turnatorii\" care sunau la pol????nu de alta dar vad ca stii cam multe si sincer daca erai unu dintre cei care stiu ce si cum taceai din gura si nu te aruncai tu in afirmatii de genul celor pe care le-ai facut...
inca un lucru: Angel tu aduci niste acuzatii serioase la adresa unor persoane care nici macar nu stiu ce faci tu aici si pe care ma indoiesc ca le cunosti si asa....iar acest lucru poate fi considerat CALOMNIE si poti fi chemat in instanta pt asemenea declaratii si asa.....sau probabil ca ai si dovezi
......
p.s. IL ROG PE UNU DIN MODERATORI SA II EDITEZE POSTUL SI SA STEARGA NUMELE SI NUMERELE MASINILOR ENUMERATE DE EL DEOARECE ASEMENEA DETALII NU SE POSTEAZA PE UN FORUM PUBLIC FARA ACORDUL CELOR ENUMERATI SI ASA.....DEFAPT AR FI MAI BINE SA STERGETI IN INTREGIME ACEST TOPIK !!!!!
P.P.S CAT DESPRE CEI CU GURA SPARTA SI ASA : ALTA DATA TACETI DIN GURA SI NU MAI SCRIETI VOI LUCRURI PE CARE NU LE STITI SI ASA MAI DEPARTE NUMAI CA SA PARETI VOI CUNOSCATORI!!!!!
apropo ceea ce a postat acest ANGEL este o dovada clara de prostie intruchipata!!!!numai o persoana care nu gandeste sau este proasta poate sa posteze asa ceva.....