Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-11-05, 01:58   #1
Angel

Stock

ma poate lamuri si pe mine cineva ce vrea de fapt CSR sa faca.sunt in ceata: ceea ce ati scris voi pe forum pare foarte frumos si daca reusiti sa realizati ceea ce v-ati propus as dori si eu sa ma inscriu la voi in club, dar deocamdata eu nu am vazut nimic realizat de voi, de fapt ce vreti sa faceti lamuriti-ma va rog si pe mine.Si inca o chestie, nu am nimic nici cu voi nici cu ko racing-ul, dar nu inteleg de ce voi tot vorbiti de ei deoarece deocamdata cred ca ar merita putin respect din partea celor carora le plac liniile pentru ca trebuie sa recunoastem ca au fost primii si deocamdata singurii care au legalizat si organizeaza astfel de evenimente.Oricum trebuie sa recunoastem ca ko racing-ul este destul de veteran in acest domeniu deoarece daca nu ma insel si ilegalele de la ciurila erau organizate tot de ei si sa strangi peste 50 de masini la o cursa ilegala este totusi o realizare si din cate am inteles la anu vor sa schimbe fatada evenimentelor deoarece anul acesta au fost cateva greseli cu incadratul masinilor in categorii, dar sa fim seriosi nimeni nu are de unde sa stie cati cai are o masina, e clar ca s-a luat numarul cailor din talon, pt ca uitandu-te la talon si la masina nu ai de unde sa iti dai seama daca masina are facut un cip tuning sau altceva.Deci, parerea mea, in loc sa vorbiti urat despre ko racing ar trebui sa-i respectati!Sper ca nu am suparat pe nimeni si sper ca ma puteti lamuri pe mine si pe multi altii care sunt in ceata ce aveti de gand sa realizati in viitor?Vom vedea fapte sau raman doar povesti?
Angel is offline  
Old 23-11-05, 09:56   #2
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pei sa speram ca vom vedea fapte ...
Deci ... nu e vina lor cu incadratu in categorie ( sau cel putin sa zicem, ca totusi 1kw niciodata nu ii 1.6 hp da ma rog ) cipu oricum nu se ia in considerare doar daca concurentul vrea ...
Si hai sa lamurim o chestie ... Ko Raceing nu are absolut nici o legatura cu ciurila, cel putin nu din punct de vedere oragnizatoric
A ... si ink ceva ... ai concurat tu cumva la vre'un eveniment realizat de ei ca sa vezi ce si cum ? sau esti cumva unul dintre ei sau cum ?
Old 23-11-05, 11:28   #3
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

sters
sandrei is offline  
Old 23-11-05, 11:42   #4
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

sandrei is offline  
Old 23-11-05, 18:01   #5
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]

Quote:
Oricum trebuie sa recunoastem ca ko racing-ul este destul de veteran in acest domeniu deoarece daca nu ma insel si ilegalele de la ciurila erau organizate tot de ei si sa strangi peste 50 de masini la o cursa ilegala este totusi o realizare
Old 23-11-05, 21:49   #6
vsa

Stage 4

Default vsa

nu stiu cine e din ko racing!!doar ce stiu e ca cei din CSR sunt baieti super si asta mult conteaza!!!
vsa is offline  
Old 23-11-05, 22:22   #7
Motor

Stage 5

am sters postu` ca sa fie fericit Detman
Motor is offline  
Old 23-11-05, 23:19   #8
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

Scuze de OFFTOPIC

Motor... tu esti copiator, papagal... sau ce..?? scuze ca ma bag...
dar deja tot ce scrie pe forum tu sustii ... daca spun ca masina X e nashpa...
si urat... tu ma sustii ??
Old 23-11-05, 23:40   #9
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

..... daca ma insel imi cer scuze de pe acum!!! DAR daca va uitati bine Angel are un singur post si acela tamai ca sa intrebe ce vrea CSR ... facut azi noapte si sincer ma indoiesc ca a citit ceva din cele 11 pagini de la acest topic .... asa ca in concluzie ori e unul dintre Ko racing ori a fost pus sa scrie ..... chestiile alea!
Eagle_flyaway is offline  
Old 24-11-05, 00:07   #10
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

aici cam aveti dreptate baieti...toti....mai ales eagle...ma bucur sa vad..ca in cele din urma forumul incet incet evolueaza..
sandrei is offline  
Old 24-11-05, 00:50   #11
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Detman\"
Scuze de OFFTOPIC

Motor... tu esti copiator, papagal... sau ce..?? scuze ca ma bag...
dar deja tot ce scrie pe forum tu sustii ... daca spun ca masina X e nashpa...
si urat... tu ma sustii ??
ba ... io inteleg ca tu ai evoluat da las'o mah mai moale :P
ZanDer is offline  
Old 24-11-05, 01:10   #12
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

scuze Zander si Motor ....
nu am vrut sa par ca am \"evoluat\" dar mai bine ar incepe Motor ca sa citeasca forumul ... si dupaceea sa vada care este treaba.
recunosc am exagerat... , dar asta e sfatul meu...
sa mai citeasca ... dupaceea sa isi spuna parerile si sa se informeze despre ce vrea sa zica...

scuze din nou.
Detman is offline  
Old 24-11-05, 01:52   #13
doru

Stage 3

doru's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Angel\"
Oricum trebuie sa recunoastem ca ko racing-ul este destul de veteran in acest domeniu deoarece daca nu ma insel si ilegalele de la ciurila erau organizate tot de ei si sa strangi peste 50 de masini la o cursa ilegala este totusi o realizare
atunci nu exista nici ko racing nici csr
doru is offline  
Old 24-11-05, 11:18   #14
Angel

Stock

In primul rand, cum am precizat si in mesajul meu anterior nu am nimic nici cu CSR nici cu KO Racing, iar de faptul ca as face parte dintre ei credeti-ma ca nu am avut placerea, dar daca Eagle_flyaway crede faptul ca doar persoanele care fac parte din KO Racing au o parere buna despre ei, tin sa te anunt ca te inseli.Am mai spus si repet nu am nici o legatura cu ei si din pacate nu am avut onoarea sa-I cunosc personal, daca ma crezi bine daca nu…asta este, nu as avea de ce sa mint.
Si acum sa-i raspund Sandrei:
Nu stiu la cine te referi tu cand spui “veterani”, dar baietii care intradevar sunt “veterani” in acest domeniu sunt:
********** sters din motive de securitate ***********
Si sa nu uitam chiar prima masina care s-a facut remarcata prin 96-97, tot un ursulet M3 portocaliu, botezat portocala, masina pe nr de germania apoi pe moldova, care dupa ce si-a facut “datoria” in cluj...a poposit mult pe Calea Manastur langa Fabrica de bere. Cam atunci au capatat contur cursele de strada in Cluj
Si lista poate continua si crede-ma ca daca ai fost la Ciurila toti baietii insirati mai sus se aflau acolo de cele mai multe ori, acestia fiind liderii si primii care au dat startul curselor de masini.
Si in al doilea rand tin sa te anunt ca nu am prins doar treburile de la Ciurila care au fost la sfarsit , ci am prins “treburile” incepand cu anul 1998 cand baietii se intalneau la pod in Manastur si faceau linii pe drunul spre Floresti prin zona unde acum se afla Metro. Apoi au continuat in Feleac, pe langa benzinaria OMW, fostul AWA, unde incercau puterea reala a masinilor(pe deal in sus) pana la postul de control. In anii 2001-2002 se intalneau prin oras si mergeau pe B-dul Muncii, iar intr-o anumita perioada din anul 2003, aproape in fiecare zi in jurul orelor 14 cativa baieti dintre cei enumerati mai sus se intalneau si mergeau Cluj-Turda.
Oricum, aceste evenimente nu au avut o asemenea amploare pana in anul 2004 cand tot baieti dintre acesti “veterani” au initiat cursele ilegale de joi noaptea, care se intalneau in poligonul din Gheorgheni si plecau spre diferite locatii de la periferia orasului ( Bdul Muncii, Maxim Gorki, BRD Marasti-Bdul 21 Decembrie, Calea Dorobantilor); si ca urmare a numarului mare de masini care se strangeau (intre 50-80) au ales sa plece spre zone ca: Lona, Aghires, Ciurila. Dupa moartea lui Lica in tragicul accident stiu cu siguranta ca au luat “carma” acestor miscari baietii care mai apoi aveau sa organizeze cursele legale incepand cu anul 2005.
Stiu din surse sigure ca persoanele care la ora actuala sunt in conducerea KO Racing-ului au fost prezente la toate evenimentele amintite mai sus, avand calitati de leader. Tot “capul” KO Racing-ului, care in perioada 2002-2004 era “vanat” de autoritati a avut forta si tupeul, sacrificandu-se pentru restu
Angel is offline  
Old 24-11-05, 11:20   #15
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Default Re:

Da ai dreptate, da nu cumva Tibi dadea startul (a adus chiar si un semafor) Pe atunci mergeau acolo oameni chiar pasionati nuca acuma....era Ema, Mirel, Marius etc. Cine mergea atunci stie cum se organizau si cat de disciplinata era lumea.....dar ce sa faci vremuri vechi....multi dintre cei de acuma care fac gura mare nici macar permis nu aveau.....
cj98czh is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -