Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Drift Section - Sideways Action

Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc.

Reply

Thread Tools
Old 14-07-11, 21:54   #1
Blitz-Krieg

Stage 5

Blitz-Krieg's Avatar

Member of:
[BMW]
Post o d-aia gen initiativa.....

Salut toti impatimiti si admiratorii drift-ului,nu vin ca sa va spun povesti nemuritoare sau gen eu am facut si alte rozomovisme,ideea este una destul de cica simpla,lume care e documentata dincolo de capitolul fiare si alte neferoase ar stii ca se duce o oarecare lupta pt fonduri U.E,Romania nu a fost in stare sa absoarba concret nici ce i s-a dat din prima,asa ca incep sa fac un gen APEL la acei oameni care sunt implicati mult mai mult in drift decat poate voi fi eu vreodata,ideea ar fi relativ simpla cu un proiect pt conceperea,realizarea unei pistei de drift,eventual o zona apropiata bucurestiului,deoarece exista NEVOIA pt un loc ca sa se faca in continuare performanta,avem destui oameni care s-au batut in afara la drift,momentan calin si parca hai-ul imi vin in minte,probabil ca ar mai fi dar nu prea mai sunt la curent in ultima vreme din pacate,subiectul pe care il deschid si incerc sa il amplific aici este ca din fonduri UE si cu un proiect SOLID exista posibilitatea realizarii unei piste de drift,intr-adevar poate nu suna asa pompos ca alte fundatii non-guvernamentale si alte feluri de a atrage banii UE,insa Romania are nevoie de o pista de drift,drifterii de la noi si care NU SUNT PUTINI au NEVOIE de o pista,si la urma urmei cata vreme sa isi rupa masinile la cine stie ce parcare de supermarket......EXISTA o posibilitate,trebuiesc sa fiu totusi pragmatic si realist si sa zic din capul locului ca nu totul se fa in Romania asa imediat batand din palme si instant peste noapte,DAR daca se macar macar o incercare ,ma gandesc ca mai toti deja sunt obisnuiti cu raul de pe la noi si cat de dificil e sa iti faci o masina de competitie,MACAR sa incerca si noi pt drifteri de la noi si implicit pt Romania,POATE iese ceva BUN de aici,oricum mai rau decat sa gresim eu nu prea vad cu ce am putea sa gresim..................ROG PERSOANE MAI IN MASURA decat mine sa ia atitudine si voi incerca pe cat imi va permite munca sa ajut si eu macar cu adrese,unde se depune,ce si cum se face.............insa degeaba fac eu necroza la degete daca nu ne UNIM si incercam sa facem ceva care sa ne ajute intr-un mod pozitiv.........intr-adevar NU schimbam tara si probabil nu o sa pot sa cant liber versurile alea:CA NU NE PLACE DELOC,BASESCU,UDREA SAU BOC,dar facem ceva......MACAR incercam sa ne facem o pista............nu cred k o sa fie o lume mai buna dar sigur va fi ceva sigur pt toti cei ce iubesc drift-ul........va salut si imi cer scuze daca am scris prea mult
Old 14-07-11, 23:11   #2
y_u_s

Stage 5

y_u_s's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: o d-aia gen initiativa.....

Salut initiativa, insa cu acelasi pragmatism de care aminteai si tu, trebuie sa precizez faptul ca aceste fonduri sunt destul de greu de accesat, motiv pentru care este atat de mic procentul pe care l-a absorbit tara noastra, in ceea ce priveste fondurile europene. Principalele impedimente si greutati ce pot fi intalnite in vederea atragerii fondurilor, din cunostintele mele, ar fi, in ordinea indeplinirii lor, realizarea unui proiect bine pus la punct, atat de binecunoscuta birocratie, despre care nici nu ar tebui sa iti mai amintesc, Liviu, stii foarte bine cat se sta la cozi pentru cate o semnatura, aprobare, etc, procedura este parca de asa natura incat sa te descurajeze in orice initiativa.
Mai mult de atat, proiectul trebuie sa indeplineasca niste conditii de eligibilitate, nu orice afacere, initiativa, proiect sau oricum s-ar numi el, poate primi OK-ul pentru fonduri. Din cate stiu eu, programele europene incurajeaza productia, agricultura, turismul si asa mai departe.

In concluzie, ma alatur acestei cauze, oferind, in limita posibilitatilor, sprijin din punct de vedere juridic si nu numai.
Succes!
y_u_s is offline   Reply With Quote
Old 15-07-11, 00:40   #3
Blitz-Krieg

Stage 5

Blitz-Krieg's Avatar

Member of:
[BMW]
Smile Re: o d-aia gen initiativa.....

da yustin,ai dreptate,dar eu sper sper ca poate FRD se poate implica intr-un mod mai mult decat am putut eu ....oricum eu voi incerca sa mai ajut cum pot si eu....sa speram ca totusi vom avea o finalitate mai mult decat buna....si asa e goana dupa proiecte ..........macar sa fie un rost...............nu de alta dar daca treaba ar fi organizata totusi ar trebui sa avem ceva rezultate......bineinteles nu imediate.....
Blitz-Krieg is offline   Reply With Quote
Old 09-09-11, 13:53   #4
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Originally Posted by Blitz-Krieg View Post
da yustin,ai dreptate,dar eu sper sper ca poate FRD se poate implica intr-un mod mai mult decat am putut eu ....oricum eu voi incerca sa mai ajut cum pot si eu....sa speram ca totusi vom avea o finalitate mai mult decat buna....si asa e goana dupa proiecte ..........macar sa fie un rost...............nu de alta dar daca treaba ar fi organizata totusi ar trebui sa avem ceva rezultate......bineinteles nu imediate.....

Sunt oameni care fac actele in locul vostru pentru obtinerea fondurilor UE ... In schimb iti cer 2% din banii obtinuti in momentul in care iti intra in cont !
Eu am vrut sa deschid o gradinita privata si am luat legatura cu cineva care se ocupa de acte !

Problema principala ar fi terenul care nu poate fi achizitionati din bani UE si in opinia mea asta este conditia cea mai grea de indeplinit pentru un circuit drag/drift.
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 14-09-11, 13:31   #5
Alecs'xx

Stage 3

Alecs'xx's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

eu detin un teren la km 23 pe A1 pe care as fii de accord sa se construiasca o astfel de pista.. fiind la randul meu un mare pasionat de drift! o sa va pun o poza si cu locul care are 600 m lungi dar din pacate nu este la fel de generos si ca latime!
Oricand ma puteti contacta pe PM si vorbim mult mai amanuntit!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	teren.JPG
Views:	105
Size:	359.5 KB
ID:	2151894  
Old 14-09-11, 13:32   #6
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
Problema principala ar fi terenul

https://forum.4tuning.ro/53-starea-cu...ml#post4568761

problema terenului rezolvată. se poate face pistă de drift+drag fără probleme. ar avea succes mai mare decāt una doar pentru un singur tip de eveniment.

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -