Asta-i motivul pentru care nu am optat pentru drift si m-am axat pe rally-sprint si drag : lipsa unei locatii de antrenament... Daca si la voi prin Bucuresti e problema sa gasesti o locatie ce sa mai zicem noi in Ardeal
Problema principala o constituie gandirea comunista care din pacate se transmite inca si la generatia noastra. Mi-am bagat multe mii de euro in masina si ma opreste politia ca "suna tare toba"
Atat a inteles el cand a vazut masina... Precizez ca mergeam chiar incet sa nu atrag atentia.
Am facut muuuuulte calcule cu niste colegi de-ai mei si construirea unei piste multifunctionale costa f. f. mult iar investitia se recupereaza de mostenitorii nostri care inca sunt in scutece. Din aceasta cauza nici primariile nu dau 2 lei pe asemenea proiecte cu toate ca e rusinos pentru Romania sa nu aiba macar un miez de pista amenajata cand tarile ce ne inconjoara se bucura de asemenea locatii. Sa nu mergem mai departe de Ungaria care se bucura de Hungaroring, Mariapocs si inca altele... La noi daca te dai in locuri publice ai luat-o-n freza dar alte locatii nu ai decat strict la concursuri legale organizate cu sudoare iar edilii nostri sunt prea ocupati cu alte chestii decat cu niste "capricii" de-ale unora ca noi.
Cand vad unde se duc anumite sume din fonduri europene (sa nu mergem mai departe) mi se ridica parul maciuca in cap. Cica ia badea gheroghe mii de euro sa nu sperie pasarile cu gusa rosie de pe terenul lui, sa nu coseasca, sa nu sape, sa nu puna sperietori iar altii sa nu supere nu stiu ce specie de fluturi etc. si mai sunt exemple dar mi-e prea scarba sa le insir. Sunt de acord si cu asta dar sa nu se bage nici o primarie in construirea unei piste ma cam depaseste...