26-11-07, 21:43
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [PORSCHE] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re: Antidotul plictiselii...
Bv ca ai scapat intreg!
Nasol de masina!
|
|
|
26-11-07, 23:14
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
dexter partea materiala o sa suport si eu in mare parte asa ca nu e usor..... asigurarea lui e de *** nu imi despagubeste dauna  mai scumpa era muzica...... asta e  ........ asteptam za new car ..... dupa sarbatori.... ca ma duc cu colindu.... asa ca strangeti bani :P
|
26-11-07, 23:27
|
|
 Stage 5
|
Salut , imi pare rau pentru cele produse dar sunt curios de unde stii ca respectivul care a intrat in tine din spate avea 80 la ora ? Din pozele postate de tine , e mai degraba o busitura de 30-45 la ora din spate , iar in fata ai bara indoita si capota destul de putin sifonata , mai ales ca pretinzi ca loganului din fata ta i-a fost retezat spatele si transformat in "hatch" . Nu incerc sa fiu rautacios , am fost implicat in accidente la randul meu , dar ce am vazut in pozele astea nu explica mai deloc viteza de 80km/h . Sper ca nu te-am jignit in nici un fel . Bine ca nu ai patit nimic , fierul se indreapta , numai bine in continuare
|
|
|
26-11-07, 23:28
|
|
 Stage 5
|
Later edit : acum am realizat ca si lateralul a fost afectat , e discutabila treaba
|
|
|
29-11-07, 07:15
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
|
trust me, am vazut masina, e terminata, plafon cutat, din motor curgea ulei, iar pe langa aripile spate umflate s-a rupt si din oalele amortizoarelor, iar loganul din fata avea spatele bagat cam 30 cm inauntru...
|
|
29-11-07, 22:49
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
|
viteza care o pretind este cea estimata de politisti..... si masuratorile efectuate de ai spun ca am fost aruncat undeva pe la 18m ..... scaunele strambe, podea stramba, in interior s-a strambat pana si bancheta..... din poze nu se observa cine stie ce ....recunosc..... si faza tare.... s-a incercat sa se traga de aripa dr fata ca sa poata fi tractata... si nu s-a clintit  .....aaa da si barile erau din tabla groasa de 5 .....asta e....si stai linistit ca nu m-ai suparat cu nimic  asta e parerea ta si esti liber sa vorbesti
|
|
|
29-11-07, 22:52
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
pana la urma, o mai repari mishule?
|
|
|
30-11-07, 10:39
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
|
desi vroiam sa o repar... nu se mai repara.....e torsionata aiurea (daca usile nu se mai deschid.....) si orice i-ai face tot stramba o sa fie.... si faza tare e ca sa o repar costa pe undeva pe la 5000euro (stiu ca suna exorbitant pt o masina veche dar asta e pretul service-lor ,,de cartier") si nu se merita..... o sa imi iau alta masina... o luna , doua sunt pieton
|
|
|
04-12-07, 09:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by Mishu-f
desi vroiam sa o repar... nu se mai repara.....e torsionata aiurea (daca usile nu se mai deschid.....) si orice i-ai face tot stramba o sa fie.... si faza tare e ca sa o repar costa pe undeva pe la 5000euro (stiu ca suna exorbitant pt o masina veche dar asta e pretul service-lor ,,de cartier") si nu se merita..... o sa imi iau alta masina... o luna , doua sunt pieton
|
Imi pare rau pentru tine, dar nu uita un lucru...fierul se indreapta, se schimba, omul...NU.
|
|
|
06-12-07, 00:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
|
Hai Bubu, ca toate or sa fie perfect, o sa vezi! 
Vb lui Flipper, fierul se indreapta, sau se inlocuieste, dar omul, niciodata...
Pupa fata un urat!!
|
|
|
25-01-08, 19:54
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
|
mah nashpa. chiar mergea misto masinuta,k am condus-o. asta e,U esti intreb,asta e cel mai important. daca vrei si platesti bine,te plimb eu!
|
|
|
26-01-08, 20:38
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
|
 ms ggd-ule :P ..... dar azi am iesit cu Tico RS cu motoru si cu scuteru prin oras  .... criminala plimbare....se uita lumea stramb... cum se tine scuteru dupa motor......distractiv.... nici nu am inghetat.... da si-au facut 2 nebuni de cap..... ....... cat despre masina... in functie de ce bani o sa am.... pe langa ce vreau sa imi iau acum... poate o sa mai iau o fiesta sa o fac exact asa cum imi doream sa fac bubu
|
|
|
27-01-08, 14:25
|
|
Speed Daemons Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Speed Daemons] [DAEWOO]
|
Mergeam eu linistit, 80 la ora pe Vitan, ma uit la ceas, in oglinda din stanga si vad 2 faruri de Aprilia bazaind pe langa mine  ) intai ma frec la ochi, nu-mi venea sa cred ce poate saracia aia mica, de parca nu era a mea :P De mentionat ca in pasaj m-a pierdut efectiv, fiind destul de aglomerat ma prinsesera la inghesuiala 2 taximeTRISTI...
|
|
|
16-05-08, 14:14
|
|
Stage 3
Member of: [Speed Daemons]
|
Rs'ule daca erai tu pe scuter sigur nu prindea viteza aia  Bubu e mai light si normal ca a avut castig de cauza 
Aveti grija pe unde va dati cu scuteru si cu motoru... sa nu va inhate vreun sofer "bezmetic"
|
18-05-08, 16:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Suzuki]
|
Ce-mi place...ai raspuns la un post vechi de 4 luni  )
|
|
|
|
|