Quote:
Originally Posted by Turbo110
man eu nu nu am masina de curse si nu am participat niciodata , era doar o intrebare pt cunostiintele mele gen , sa stiu si eu pe viitor daca sunt bine primit pe undeva .  ))) da probabil o sa imi imfiintez clubu meu propriu .
sa nu imi spui ca vrei sa ne dam  ) ca nu e legal nu de alta plus ca politica mea e sa ma dau numai cu maisini ce depasesc 6500/rpm , daca vreau sa ma dau cu diesel ma dau pe centura cu betonierele .
Masina mea nu e de curse . oricum frumoase masini  )
|
Domnule Turbo110
mi-am facut cont pe 4tuning special pt.a va intreba ce masina aveti dumneavoastra pt.a putea afirma ca daca vreti sa va dati..va dati numai pe centura cu bertonierele...cumva acel golf 1 care trebuie impins,pt.a putea fi pus in functiune...sau acela care vreti sa-l instrainati...
iar daca e sa vb despre inteligenta dvs...care sincer lasa de dorit(probabil si trenul are mai multe clase,dar asta :-$ nu mai spuneti la nimeni,in caz ca nu stiti sa interpretati o poza..aia insemna traducere)...sa va informez ca facand pe desteptul..dati dovada de mai MULTA incultura...sa va anunt ca aceasta propozitie "era doar o intrebare pt cunostiintele mele gen "...se zice pt.cultura generala ...ca probabil aveti cunostinte(prieteni)..ceea ce m-ar surprinde...asa ca incercati sa ganditi mai mult inainte de a vb...si nu mai folositi cuvinte pe care probabil aveti o vaga cunostinta despre ele..SI TOTUL VA FI OK...