Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-03-04, 15:56   #1
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Pentru IESENI!Vrem si noi CURSE !

Salutare,
sunt webmaster si asi fi foarte multumit daca s-ar face si la mine in orash (adik in Iasi) astfel de curse ! In afara de Bucuresti si Constanta in alte parti nu se mai face nimic !
Au aparut cu timpul diferite situri ce prezinta poze de fel si care toate cu numar de Constanta si Bucuresti !

Cei ce sunt in Iasi ce ar fi daca ne-am organiza si face si noi ashaceva?
macar cateva intalniri toti zic da de facut nimeni !
Si la mine la forum am organizat astfel de chestii toata lumea zice ca DA ! dar de facut !
Deci ... iesenii la atac .... cum facem ? ....
Old 27-03-04, 16:09   #2
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

eu nu sunt din iasi dar va urez succes
OVI is offline  
Old 27-03-04, 16:15   #3
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default lolz

Toata lumea ne ureaza SUCCES ! este echivalent cu zero !
succes succes !

macar in poligoane sa facem ceva !
IS 18 BOG is offline  
Old 27-03-04, 19:51   #4
YCE

Stock

Cand ai sa reusesti sa faci o astfel de intalnire eu vin sigur
YCE is offline  
Old 27-03-04, 22:46   #5
Anonymous

Stage 5

Quote:
Originally Posted by \"YCE\"
Cand ai sa reusesti sa faci o astfel de intalnire eu vin sigur
In primu rad vreau sa va urez multa bafta iesenilor ca asta e cea mai importanta) ) ) iar in al doilea rand MULTA BAFTA)
Anonymous is offline  
Old 28-03-04, 00:01   #6
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Si se mai mira toti fetiscanii de gabori ca au loc liniutze ilegale cand nu ai unde sa faci intreceri legale...
Hondarul is offline  
Old 28-03-04, 11:07   #7
golf4tunat

Stage 3

golf4tunat's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

De mult timp asteptam sa avem si noi curse legale in Iasi dar daca nu ne unim catusi de putin prea multe sanse nu avem ..... asa ca daca vreti viteza hai sa ne intalnim si sa cautam modalitati de organizare !!!!!
Old 28-03-04, 12:42   #8
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

pai iesnilor in loc sa stati sa vb aici...faceti schimb de numere de telefon...luati-va prietenii pasionati,intalniti-va si vb serios...si o sa iasa ceva,daca postati aici numai idei si nu faceti nimic e degeaba...sa-mi spuneti cand v-ati intalnit si ce ati vb....hai sunati-va mai repede ca timpul trece
Old 28-03-04, 13:39   #9
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

pai eu am pus acest topic pentru a vedea care vrea astept sa se adune lumea si dupa aia face chestia cu masinile !
IS 18 BOG is offline  
Old 29-03-04, 08:50   #10
ZUZG7
4 Speed Squad Member

Stage 5

ZUZG7's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[2 Roti]

Mai , mai si eu am stat tot in Iasi si voi intrebati de ce nu se organizeaza legal Racing ?
Pai cind a fost ultima intilnire a celor pasionati de masini ? Eu nu stiu sa fi existat asa ceva ... de ce ? e simplu - intr-un oras ca Iasi ( nu prea mare ) masinile tunate le numeri pe degete ( maxim 10 - 15 in tot orasul ) si totusi nu exista acea unitate - fiecare isi vede de ale lui , fiecare se uita strimb , drept la masina celuilalt , fiecare are ceva de comentat samd .
Nu mi-o luati in nume de rau dar cind am venit in Herastrau si am vazut baieti cu dacie vorbind cu cei cu bmw, mercedes etc am cam ramas putin interzis pt ca la Iasi nu am intilnit asa ceva .
Lasati ego-urile mari la o parte si o sa vedeti ca se poate .
P.S. De ce nu faceti o intilnire in fiecare seara , sau week-end la Ciric , la fundatie ? Stabiliti ceva , intilniti-va la inceput 5 -6 masini tunate si o sa vedeti ca incet incet o sa se formeze o comunitate si la Iasi .
Dar , de , nu e mai usor sa rupi tastele decit sa faci ceva ?
Respect .
Old 29-03-04, 10:56   #11
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]
Default asa e

de acord cu zuz...in rest,subscriu oricarei idei de intalnire,liniuta,slalom printre masini,orice vreti voi,numai cu masini sa fie.
B39738 is offline  
Old 30-03-04, 18:58   #12
BogdanCMS
Guest

Eu nu pot decat sa va urez succes,si asha cum a zis si ZUZG7,lasati mandria la o parte si fitzi uniti.Adevaratzii pasionati de masini nu se uita la celalalt stramb daca are o Dacie tunata sau un BMW tunat,asta o fac \"impresarii\",cu scuzele de rigoare.De putini poate sunteti putini,dar din ce-am vazut pe forum calitatea tuning-ului la masinile din Iasi este de varf,mie cel putin imi place mult 307-ele cu neoane albastre(felicitari,un tuning de impact).Multa bafta!!

Old 31-03-04, 14:44   #13
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Da mai EPoX , e usor , intalniti-va mai intai asa sa discutati , 5-6 masini tunate , si dupaia luati preteni , nu exista faza , cu aia cu bmw-uri nu vb cu aia cu dacii , in buc toti vb cu toti e super mijto .... si de acolo o sa org voi daca vreti curse ilegale
mergeti intr-o seara vedeti unde e drumu bun si nu e politie.... JAP o liniuta si ati plecat de acolo .... voi stiti... peace dudes !!!! succes IASI , sa ne ziceti ce ati facut ...
Old 31-03-04, 14:57   #14
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mutat in forumul iesenilor
Gratzian is offline  
Old 01-04-04, 08:40   #15
ZUZG7
4 Speed Squad Member

Stage 5

ZUZG7's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[2 Roti]

Liniute se fac si pe Independentei cu garda in spate
In iasi nu e asa mare problema cum este pe aici - din punctul asta de vedere stam mai bine .
BOG sa imi spui si mie daca se pune de o intilnire ; cam la fiecare sfirsit de saptamina sunt in Iasi - poate facem ceva saptamina asta .
ZUZG7 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -