Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-09-04, 18:21   #1
TypQxQ

Stock

Default Instalator hifi la Iasi, unde?

Salut, Mi-am luat si eu un Matiz si vreau sa-i bag un sistem audio. MP3 player si patru boxe. As putea sa il instalez eu dar vreau sa dau pe mana unui profesionist. Stie cineva undeva prin Iasi unde ma pot duce?
Deci nu vreau sa ma duc la un electrician ci la cineva care se pricepe de unde sa cumpere cabluri mai performante si sa faco o instalatie in portiere prin care sa nu curga apa...

Boxele nu sunt de la bazar si nu vreau sa se strice...
Mersi pentru ajutor.
TypQxQ is offline  
Old 27-09-04, 20:01   #2
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

vezi pe pacurari la rar.. este o firma acolo
TheSinner2 is offline  
Old 28-09-04, 23:09   #3
TypQxQ

Stock

Mersi, am fost acolo azi si mi-a spus \"Nu se poate, daca vrei boxele alea cumparati o masina mai mare\"

Am fost si la SOCOM, dealerul Daewoo de alaturi si acolo a spus ca o face. Cu niste distantiere care le avea pe undeva si nici o problema.

Distantierele mi se par totusi cam mici, ar trebui sa cumpar mai mari dar nu gasesc nicaeri...
TypQxQ is offline  
Old 28-09-04, 23:18   #4
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Fratioare....la SOCOM ai ajuns?Hmmm...incearca la COMAT..... este unu Doru acolo...le are baietzasu si pe langa mai este unu....a uitat cum drac` il cheama..da mergi si pan acolo....ca nu`ti cad rotzile!
Singurelu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -