Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
De exemplu, "aleks". Ce masina ai, de cit timp, este in circulatie, ce planuri ai avut cu ea, ce-ai realizat pina acum, CUM ARATA MASINA TA IN MOMENTUL ASTA, cam citi bani ti-ar trebui sa-ti finalizezi ce ai de gind mai departe? Dupa ce vei raspunde pe acest site, in acest thread, la aceste intrebari, sint sigur ca ve putea sa critici pe oricine merita.
Salut!
|
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
Bravo "aleks"! Nu ti-am vazut masina pina acum. Se cunoaste ca ai muncit mult la ea. Felicitari!
Dar sper ca ai mai facut cite ceva la ea de atunci, pentru ca asa cum se vede din fotografii, sigur erai intr-o faza intermediara, nu cred ca erai la final.
Cred ca ai apucat, de atunci, sa schimbi volanul si insertiile din lemn (care ilustreaza clasa de lux in care constructorul a incadrat masina) pe care le vad in fotografiile cu masina ta sport.
Mult succes in continuare, si de asemenea, tuturor celorlalti...
|
ok, presupun din ce am citit ca la postul initial nu vazusei mertul, apoi ai postat dupa ce ai citit topicul in care era...
masina, dupa cum ai observat era intr-o stare intermediara, nu am avut nicio clipa pretentia...nu ca m-am apropiat de final, ci nici ca m-am indepartat suficient de inceput cu modificarea masinii...
din pacate (pentru proiect, nu si pentru mie) masina a ajuns la un alt proprietar ( in iasi, in spate la hala centrala) care nu a mai reusit sa continue munca inceputa...
acum am alta masina, care e in lucru si ea( in continuu lucru, as putea spune

) si pe care nu am postat-o inca pe nicaieri, pentru ca inca nu a ajuns la un stadiu care sa ma multumeasca...
oricum , in toate incercarile mele, reusite sau nu, de a modifica frumos o masina, am fugit de un lucr: de tziganeli, de kitchuri, pentru ca pot sa asigur pe oricine de un lucru: NU trebuie averi pentru a avea bun gust... trebuie doar un dram de gandire, iar cei care evita sa actioneze cu cap, si o fac doar cu picioarele, nu trebuie menajati, si tratati cu celebra sintagma: "dom'le, daca lui ii place, care e problema?"
problema e ca trebuie sa ne formam si noi o cultura auto, iar genul asta de forum, si genul asta de topicuri nu poate decat sa vina in sprijinul acestui lucru iar cum critica este constructiva ( nu cred k s-a dus vreunul din noi sa-i dam masina cu acid vreunui mandru proprietar de kitchuri de pe aici sau de aiurea) nu pot decat sa spun: postati poze, aratati cu degetul masinile lor, si spuneti cu toata gura: este un kitch! , pentru ca e singurul mod in care putem ajunge sa vedem mai multe masini frumos modificate, si singurul mod in care sa se separaclar turcismele si tziganelile de modificarile frumoase...
daca nu sunteti deacord, astept opinii, nu atacuri...