28-09-06, 12:43
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
A se vedea ca sunt in acelasi loc facute pozele Adik din magazin pe Independentei...si a se vedea stopurile BeMeWeului!
|
|
|
02-10-06, 11:33
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
da... lexus style made in turkey... e plina tzara de masini cu stopuri din astea, a devenit o moda ca cd-ul de la oglinda, desi dupa umila mea parere modelul asta de stopuri da bine exclusiv pe asiatice...
|
|
|
09-10-06, 04:44
|
|
 Stage 4
|
mei , da cam putine kitch-uri prin iasi din cate sa vede, la bacau e full, dak aveti puneti si voi mai multe nu stati. sau nu vreti sa va faceti orasul de ras ????????
|
14-10-06, 21:48
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Stimatilor,
Urmaresc de ceva vreme Thread-ul asta, adica aproape de la inceput.
Parea interesanta aceasta atitudine critica in directia diminuarii agresiunii la nivelul retinei (sau chiar a timpanului) pe care le au unele "imbunatatiri" pe care posesorii de autovehicule incearca sa le aduca pe strada, mai ales ca uneori exista chiar si mileul de pe bord si "Rapirea din Serai" pe post de parasolar.
Dar observ ca v-ati indepartat de subiectul si atitudinea abordata initial si va indreptati cu mare viteza in alta directie: cea a chibitului de fotbal sau table sau orice alta activitate la care i se pare ca ar avea rezultate mai bune decit fotbalistul de pe teren (de exemplu).
Sint convins ca aveti, in continuare, cele mai bune intentii, dar ar fi mai bine sa alegeti cu mai multa justete subiectele pentru ca pot fi multe motive pentru care un BMW nu are decit o pereche de stopuri diferite de cele stock.
Socotiti asa, superficial, cit inseamna in bani si in timp sa-ti transformi masina DUPA GUSTUL TAU, si o sa vedeti ca asta inseamna multe mii de Euro si multe, multe luni de asteptare, timp in care trebuie sa te mai si misti cu masina aia.
As vrea sa vad pe vreunul dintre voi care ar sta cu stopurile noi in dulap in timp ce asteapta sa-i vina farurile cu angeleyes, apoi sa stringa bani pentru LSD, si-apoi, sa le astepte si pe astea luni de zile, sa stringa iarasi bani pentru jante, si iar sa astepte, iar in timpul asta, seara, inainte de culcare, cu emotie in suflet, scoate stopurile din cutie, le stringe in brate cu duiosie si-apoi le pune la loc "intunecos, racoros si ferit de umiditate".
Eu cred ca mai degraba le-ar monta, ca alea vechi s-au opacizat, nu mai lumineaza cum trebuie si, la urma urmei, oricum o masina arata mai bine cu ceva nou decit cu ceva vechi, si poate, la o adica, poate da careva peste masina lui sau trece timpul si se demodeaza si nu mai apuca sa-si vada stopurile pe care si le-a dorit, si pe care, pina la urma, poate, totusi, a dat si niste banuti.
Iar faptul ca a ales un anumit model de stopuri este problema lui, dorinta lui, placerea lui, TREABA LUI! De gustibus...
As avea o propunere:
Ce-ar fi daca ar fi obligatoriu pentru cei care-si dau cu parerea aici sa-si posteze si masina lor.
Cred ca nu mai este nevoie sa dezvolt ideea ca in felul asta ar exista mai mult realism si prudenta in emiterea de judecati de valoare de pe margine.
De exemplu, "aleks". Ce masina ai, de cit timp, este in circulatie, ce planuri ai avut cu ea, ce-ai realizat pina acum, CUM ARATA MASINA TA IN MOMENTUL ASTA, cam citi bani ti-ar trebui sa-ti finalizezi ce ai de gind mai departe? Dupa ce vei raspunde pe acest site, in acest thread, la aceste intrebari, sint sigur ca ve putea sa critici pe oricine merita.
Salut!
|
|
|
14-10-06, 22:19
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Bravo "aleks"! Nu ti-am vazut masina pina acum. Se cunoaste ca ai muncit mult la ea. Felicitari!
Dar sper ca ai mai facut cite ceva la ea de atunci, pentru ca asa cum se vede din fotografii, sigur erai intr-o faza intermediara, nu cred ca erai la final.
Cred ca ai apucat, de atunci, sa schimbi volanul si insertiile din lemn (care ilustreaza clasa de lux in care constructorul a incadrat masina) pe care le vad in fotografiile cu masina ta sport.
Mult succes in continuare, si de asemenea, tuturor celorlalti...
|
|
|
15-10-06, 15:16
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
M`ai lasat fara cuvinte Edy.....
|
|
|
15-10-06, 23:20
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Dar de ce Cristi? Am incredere in parerea ta, pentru ca am vazut ca pozitia de moderator nu este doar un apanaj de conjunctura ci reflecta chiar unele din calitatile pe care socot ca le ai. Acelea de a fi selectiv si obiectiv.
|
|
|
16-10-06, 10:55
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
[b]Aici ai dreptate.Defapt ai avut dreptate in tot ce ai zis mai sus...De asta am zis ca m-ai lasat fara cuvinte.Ai taiat pur si simpu la os direct si mi`a placut!Nu am nimic impotriva la ce ai scris!
|
17-10-06, 04:47
|
|
Stage 2
|
I'm speechless.....bravo corraptor_evo multi se grabesc sa judece fara sa stie....nu are rost sa dau exemple....dar am vazut si eu ce inseamna sa modifici o masina in ani si pot sa zic ca rezultatul este unul de bun gust...
|
|
|
17-10-06, 20:40
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Un taxi celebru...
|
|
|
17-10-06, 20:53
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Bine spus, Edy. Cred ca ne-am cam saturat toti de copii care isi dau cu parerea si habar n-au cam cata munca implica ceea ce cu usurinta numesc "tuning". In fond, fiecare cu stilul lui. Masina fiecaruia e proprietatea sa personala, si atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni, poate dispune de ea in orice mod. Ma intreb care ar fi reactia unora ca dupa ce si-au postat masina proprie, modificata sau nu, sa primeasca critici gratuite doar pentru ca unii au chef de posturi aiurea. Ai grija ce faci cu masina aia a ta, ca-i o bijuterie, nu mai pleca urechea la ce mananca poporu', si sa ne vedem sanatosi pe strazi. Eu sunt multumit ca sunteti macar cativa (ca sa fiu modest si sa nu ma bag si eu in lista asta  ) care va respectati si pe voi, si masinile voastre, si sportivitatea in general. Poate reusiti sa educati putin pe unde e nevoie. Banii se fac, piese se gasesc, dar sportivitatea si respectul sunt din pacate cam rare.
|
18-10-06, 17:07
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
E off topic, dar imi pare bine ca sintem mai multi.
Am sa continui sa citesc, din cind in cind.
R383L, nu stiu ce "maninca poporu' " despre masina mea, sincer, nici nu-mi pasa si chiar le urez sa le iasa lor mai bine decit mie pina acum (chit ca nu sint nici la jumatate din cite mi-am propus). Fiecare dupa posibilitati! (P.S. Am fost cam dur la anuntul tau, nu meritai!)
|
|
|
18-10-06, 20:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Chiar va dau eu voie putin pt offtopic!
Nu inteleg....cine a vorbit de rau despre masina lui Edy?Nu cred ca are ce vorbi atat timp cat tot ce este pe ea si tot ce va face este facut cu cap si cu multa truda!
|
|
|
19-10-06, 00:36
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
masina...aia... e prea tare  .. nu are nimeni ce sa comenteze...
multi vorbesc ..putini cunosc..
eu nu vreau sa vb despre masinutza aia...  .. dar.. a trecut o data racheta pe langa mine.. pe pod in bularga..
ma luasem cu un golf 4.. pe atunci aveam vento.. si.. dupa ce l-am lasat p ala cu g4 in urma.. a venit corrado .. si.. m-am cam racit.. k a venit tare si nu prea avea pe unde sa treaca... in dreapta mea fiind o carutza..
dar...am pus un pic de frana.. si.. s-a bagat ..pana mea... m-am racit..am zis k ori ma ia pe mine..ori carutza..
dar ...stiti si voi cum e..cand esti la volan esti tatic..stii tot ce se intampla..
dar din pozitia mea..vedeam altfel :P
in fine.. vreau sa zic doar k.. mi-am dorit si eu o astfel de masina..dar nu am avut parte..
asa k iti urez multa bafta edy (nu ne cunoastem..dar vad k asa ti se spune ) ... si poate o sa am ocazia sa stam de vb..  sa vad si eu masina in detaliu... mi-ar face placere  ...
v-am salutat..
|
|
19-10-06, 15:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
P.S. Am fost cam dur la anuntul tau, nu meritai!
|
Edi, atata timp cat numai eu si cativa prieteni stiu cat am muncit pentru si la masina asta si stiu ce poate, sincer iti spun ca nu ma afecteaza nimic din ce se spune in legatura cu ea. Venind din partea ta, adica a cuiva care stie foarte bine ce eforturi implica modificarea unei masini, am fost putin surprins. Dar citind forumul asta si nu numai, mi-am dat seama ca ai motivele tale sa ripostezi si am inteles. Daca pe mine aspect exterior inseamna doar ca masina sa arate ingrijit, si tot ce conteaza se afla sub capota, asta nu inseamna ca nu respect munca cuiva care munceste numai pentru exterior. Am invatat sa nu ma mai consum pentru vorbele altora si sa-mi vad de munca, pentru ca pana la urma ceea ce conteaza se afla parcat la mine in garaj, nu pe un forum sau in vorbele altora. Ma bucur doar ca cei care ma cunosc au cuvinte bune de spus la adresa mea.Restul...nu conteaza. Ai grija de tine si de masina ta. Ne vedem pe strazi.
|
|
|
|
|