drifterule, poti sa-l aperi cat vrei si e de inteles ca sunteti amici, dar ce zici tu e absurd. Ca e sau nu e kitch sincer nu stiu pentru ca sa mor eu daca imi sunt cunoscute originile cuvantului (chiar daca stiu cu ce e asociat). INSA crede-ma ca nu trebuie sa ai bani ca sa faci o masina frumoasa, e de ajuns sa ai GUSTURI si masina aia e facuta de un prost gust care ma sperie. Nu am cum sa contest munca depusa la partea mecanica (chit ca suna masina ca un tractor cand am auzit-o pe strada odata), nu cunosc omul si de aia te cred pe cuvant ca e un adevarat pasionat, INSA asta nu scuza tzaraneala care a ajuns din masina aia. Nu poti sa spui ca avea nevoie de spoiler spate si eleron pentru aerodinamicitate si apasare cand toate imbinarile sunt warza la masina aia nimic nu se pupa si tabla e in valuri. Pe partea cu reclama, eu zic ca tinde spre anti-reclama, dar ma rog.
Nu e necesar sa fi facut ce a facut omul pentru a avea o parere si gusturi in materie de tuning, nu contest talentul sau la mecanica si la arta condusului si nici dedicatia lui pentru sportul cu motor, insa la cum arata masina aia e clar ca nu are nici gust si nici tragere de inima sa faca ceva frumos.
Ca idee eu zic ca o masina clasica merita sa-i faci linia impecabila, o vopsea superba si niste jante misto noi mai mari (asta daca nu le vrei pe alea originale) si gata. ideea e sa arate a restaurata nu a jaf cu spoilere GTi de bazar pe el. Pe o masina clasica in 95% din cazuri nu se pupa nici un spoiler model moi noutz.
In fine, e doar parerea mea, nu e un atac, nu ziceam nimic daca era alta masina dar am o sensibilitate pentru modelul asta ...