Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-05-07, 00:44   #1
vladutzz

Stage 2

vladutzz's Avatar

Default Omor deosebit de grav

http://www.protv.ro/stiri/social/un-...-lovituri.html

Last edited by CRyS`; 01-05-07 at 01:11.
vladutzz is offline  
Old 01-05-07, 00:47   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re: Omor deosebit de grav, infaptuit de un/fost membru 4tuning, crazy drivers

da.. ii stiam pe amandoi ba chiar pe valdut si prietena lui i`am adus eu inapoi cu mashina mea de la 4tuning day bacau ... poate ma linsau si pe mine
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline  
Old 01-05-07, 00:52   #3
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re: Omor deosebit de grav, infaptuit de un/fost membru 4tuning, crazy drivers

Bai frate bai...e de speriat!

Alex....nu trebuia ma sa te bagi in asa ceva...!

Doamne fereste`ne!

Last edited by CRyS`; 01-05-07 at 01:02.
CRyS` is offline  
Old 01-05-07, 01:12   #4
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Doamne fereste! Nici nu stii peste cine dai! Sper sa nu faca reclama negativa 4tuning-ului!
Boasa is offline  
Old 01-05-07, 01:21   #5
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

si cand te gandesti ca in acest timp au postat pe forum! am o intrebare pentru cei care i-au cunoscut: vi se pareau niste persoane normale? ROG RASPUNS!
Boasa is offline  
Old 01-05-07, 01:23   #6
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Boasa View Post
si cand te gandesti ca in acest timp au postat pe forum! am o intrebare pentru cei care i-au cunoscut: vi se pareau niste persoane normale? ROG RASPUNS!
ma normale nenormale nu ash fi crezut niciodata ca is in stare de asa ceva deodata ce i`am luat cu mine dar la ce sa te asteptzi in ziua de azi...
ESPinoza is offline  
Old 01-05-07, 02:23   #7
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Exclamation Re: Omor deosebit de grav, infaptuit de un/fost membru 4tuning, crazy drivers

Quote:
hai sa iti spun o treaba...nu stiu cat de normale pareau sau nu..dar minciuna si lipsa de caracter.. au facut k noi.. cei din 4tuning IASI..sa dam deoparte asemenea personaje..
au fost faze cand am incercat sa ii ajutam... dar am vazut k nu se merita..
asadar.. ce au facut ei.. tine doar de comportamentul lor..si de atitudinea lor fatza de societatea noastra...si in nici un caz de 4tuning..
cei care vin la intalniri stiu la ce ma refer...
atunci cand vedeam anumite personaje..ma feream.. nu stiu de ce.. dar.. pur si simplu... incercam sa nu ma bag in vb cu ei...
se vedea oricum k nu sunt.. normali... si ma refer la cel mai serios mod posibil...
in fine.. nu stiu nici cat de adevarata e kestia.. de la pro TV.. (k de obicei gafeaza baietii.. ) dar totusi.. keep tha' distance...
nu ne opreshte nimeni.. .
numai bine oameni... aveti grija cu cine si e unde umblati...
salutari..cu respect. slip
Old 01-05-07, 08:30   #8
Kallissto

Stage 3

Kallissto's Avatar

Quote:
Doamne fereste! Nici nu stii peste cine dai! Sper sa nu faca reclama negativa 4tuning-ului!
Nu cred ca trebuie judecata asa problema...ceea ce au facut tine numai si numai de comportamentul si integritatea sau mai bine zis...dezechilibrul lor psihic...din cate am inteles eu de la stiri nu a fost o crima premeditata...insa totusi ...deosebit de sangeroasa iar persoana in cauza,Vlad ala a reactionat se pare din impuls...gelozie nemasurata.Insa ce a urmat apoi....transportul cadravrului...ascunderea....aici vine partea creappy

Si cand te gandesti ca erau toti studenti...ba chiar unul in penultimul an la UMF....asta ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pt multi...mai ales pt unii parinti care judeca dupa premiza...< vai..e la facultate,e baiat bun>
Old 01-05-07, 10:45   #9
mihay

Stage 3

mihay's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Omor deosebit de grav

Deci mie nu-mi vine sa cred de ce au fost instare baetii erau ei cu gura mare si vb numai prostii dar sa ajunga in halu asta e nasol tare de tot acum nu are rost sa ne gandim ca o mers cu mine sau cu altu si puteau sa face asta la oricare dintre noi.... o fost ceva de moment probabil si baut ca sa isi faca curaj mai mult casigur si asta o fost dar ..... nush chiar am ramas fara cuvinte in orice caz speram sa nu avem si noi proble cu.......la cat de vorbaret e bio vom vedea.......
Old 01-05-07, 10:59   #10
vladimir_VLM

Stage 3

Am intrat pe forum in dimineata aceasta pt ca mama mea mia zis ca la vazut la stiri pe Vladutz si am ramas shokat..........nu merita acuzat de noi in halul asta baiatul acesta......kallisto, bine zis cu excesul de gelozie, vad ca nimeni nu sia pus problema asta si ca POATE ca oricare dintre noi am face LA FEL. Mihaela e tovarasha lui Vladutz, un baiat super de treaba si cu care ma cunosc. IN VIATA MEA NU L`as FI CREZUT IN STARE DE ASA CEVA, nu era omul, intotdeauna a venit la intalniri, munceste, incearca sa faca si el un ban cinstit, avea o multime de idei in cap, avea carnetul suspendat,se pare ca mihaela asta l-a inshelat... p&^a mea iar el intr`un exces de gelozie sa dus la ala si la mierlit dupa care la ingropat intro padure in Suceava, de unde era dansul de drept, asta e, imi pare rau pt el si pt mine pt ca era un preten bun la care as fi putut apela oricand, si el la mine. asta e. FEMEILE ASTEA de la ele pleaca totul
vladimir_VLM is offline  
Old 01-05-07, 11:27   #11
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by vladimir_VLM View Post
Am intrat pe forum in dimineata aceasta pt ca mama mea mia zis ca la vazut la stiri pe Vladutz si am ramas shokat..........nu merita acuzat de noi in halul asta baiatul acesta......kallisto, bine zis cu excesul de gelozie, vad ca nimeni nu sia pus problema asta si ca POATE ca oricare dintre noi am face LA FEL. Mihaela e tovarasha lui Vladutz, un baiat super de treaba si cu care ma cunosc. IN VIATA MEA NU L`as FI CREZUT IN STARE DE ASA CEVA, nu era omul, intotdeauna a venit la intalniri, munceste, incearca sa faca si el un ban cinstit, avea o multime de idei in cap, avea carnetul suspendat,se pare ca mihaela asta l-a inshelat... p&^a mea iar el intr`un exces de gelozie sa dus la ala si la mierlit dupa care la ingropat intro padure in Suceava, de unde era dansul de drept, asta e, imi pare rau pt el si pt mine pt ca era un preten bun la care as fi putut apela oricand, si el la mine. asta e. FEMEILE ASTEA de la ele pleaca totul
se vede ca te`a pacalit si pe tine cu multe
nu a avut carnet niciodata nu ca la avut suspendat
ESPinoza is offline  
Old 01-05-07, 11:32   #12
vladimir_VLM

Stage 3

hmmm... tot ce`i posibil, mam gandit si la varianta asta, oricum imi pare rau pt dansul, ma intreb cu pontiacul ala cea mai facut? tot in paragina e?
vladimir_VLM is offline  
Old 01-05-07, 11:48   #13
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladimir_VLM View Post
kallisto, bine zis cu excesul de gelozie, vad ca nimeni nu sia pus problema asta si ca POATE ca oricare dintre noi am face LA FEL. ... FEMEILE ASTEA de la ele pleaca totul
nu stiu despre tine... dar eu dak as avea un exces de gelozie..(improbabil..teoretic) nu as fi in stare de asa ceva...
imi pun problema in felul urmator.. dom'le.. de ce sa imi distrug viata pentru nimic? dak ea face asa ceva inseamna k nu o interseaza persoana mea deci nu se merita.. FETE SUNT slava domnului... deci putina ratiune.. nu strica...
acuma nu are rost sa vb despre ce a fost..
a fost..s-a terminat.. asta este.. incercam sa ne traim viata tot inainte si sa avem mare grija cu cine umblam si in cine sa ne incredem..
intr-adevar de la femei pleaca totul... inclusiv noi.. ele ne dau viata ... stii?? dar cand e vb de o gafa de genul asta.. baga-ti picioru.. NU SE MERITA !

cat despre pontiacul ala.. nici nu mai stiu ce sa zic.. niciodata nu a avut keile la el.. niciodata nu a dat o explicatie buna..numai minciuni./..si totusi l-am ajutat cum am putut si am incercat sa vb cu el sa facem ceva din tancul ala de masina..
Astia care par cuminti.. astia fac multe.. ceilalti..doar vb..dar nu sunt in stare pt k mai si gandesc inainte..
4tuning nu are absolut nimic de pierdut aici... si nu e afectata nici imaginea pt k nu facea parte integranta din comunitate..ba chiar am fost exclus din cllubul din care facea parte si a incercat si 4tuning-ul cu minciunile lui..dar l-am iertat...

salut lumea de pe 4tuning... si aveti grija cu cine umblati... (stii vb aia... : pazeste-ma doamne de prieteni k de dusmani ma feresc singur)
slip is offline  
Old 01-05-07, 12:19   #14
odiv

Stage 1

odiv's Avatar

cum oare de a putut face asa ceva?
ce exces de gelozie ... asta e nebunie curata !
nu am avut ocazia sa-l cunosc pe respectivul si tare ma bucur ca s-a intamplat asa !!!
odiv is offline  
Old 01-05-07, 12:21   #15
Sleepy_85

Stage 5

Sleepy_85's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning 3D]

DAMN MAN, ce psycho sunt unii oameni , nu s-a gandit daca ala avea copii.. familie PLM
Sleepy_85 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -