Precum stiti ...Vlad Scurtu a fost excls din Clubul Crazy Drivers acu cateva luni din motive de neincredere si lipsas de judecata ....
Multe persoane ce lau cunoscut ...chiar mai bine decat unii dinttre voi stiu ce fel de om este ...si poate pt unii nu a fost un soc atat d mare ...nu ma refer k ar fi crezut k poate sa faca asa ceva....ci unii care ii recunosteau starea psihica instabila ...Omul este paranoic iar minciunile care lea zis dealungul timpului nu au avut nici un efect asupra lui deodata ce au fost demascate....deci ....tragetzi concluzia ....el e un fel d Alice in tara minunilor...
Cei doi complici nu cred k au avut vreo treaba ....sau ...cine jtie ...dar...ideea e k ei nu trebuie sa plateasca pt inconstientza altora ...
Sper k multi dintre noi sa ii ajutam pe cei 2 " complici " sa scape cu basmaua curata de la acest incident neplacut ...
Imi pare rau pt familia ce a lasato in urma acel om ....Condoleantze pt rudele sale ...
Respect ...si numai bine ...
Si mai rog pe cei care posteaza aici ...sa aiba grija ce posteaza ...nici nu stiti ce mica e lumea