Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-05-07, 18:08   #76
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re: Omor deosebit de grav

Cumpara ziaru..inca nu a aparut pe net varianta de azi...diseara sper sa apara! Eu am citit in ziar dim la ora 8!
CRyS` is offline  
Old 07-05-07, 22:42   #77
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Stiu ca nu e tocmai ontopic,dar totusi..
http://www.protv.ro/filme/aurelia-ma...le=19141#19141
Bine ca nu s-a intamplat nimic grav..
Old 08-05-07, 09:43   #78
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/...mei/15350/306/

Cititzi!
CRyS` is offline  
Old 08-05-07, 11:20   #79
maf

Stage 5

maf's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]

ba ce reclama proasta are clubul din iasi acolo ............... cik traiti bla bla cu vise ...... nuj ce a chemat pe ,,prieteni de a lui din club" sa-l ajute .........
e naspa, uite asa pierdeti cativa membrii.........

aa, si zice si cv de unu din bucuresti ..... deci dak cnv citeste articolu , reiese ca , comunitatea romana a tunerilor e plina de criminali

Last edited by maf; 08-05-07 at 11:23.
maf is offline  
Old 08-05-07, 11:31   #80
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Tristi...foarte trist!
CRyS` is offline  
Old 08-05-07, 11:44   #81
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

chiar e destul de naspa
ESPinoza is offline  
Old 08-05-07, 12:15   #82
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Exclamation Re: Omor deosebit de grav

ce reclama proasta? cui? alina a zis doar "clubul" care poate fi oricare ... si nu cred k am vazut specificat "clubul din iasi" .. deci.. = 0 ..+ k oricum nu erau membri.. cel putin nu din iasi..
tot incercam sa ii inlaturam... deci = 0 de 2 ori..
e problema lor ce spun.. noi ne vedem in continuare de ale noastre..de vorbenoaptea la lumina farurilor.. fara sa facem nimic ilegal la fel ca si pana acuma..
nu avem de ce sa ne temem atata timp cat nu face nimic.. punct
Old 08-05-07, 12:53   #83
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Asa este ...cum zice si Slip ....nu am facut nimic ilegal ...nu facem nimic ilegal ...deci nu avem ce sa ne temem ....doar sa ne fie invatzatura d minte ...Uitati cum nijte oameni in care neam pus increderea sau dovedit a fi nijte persoane care ....neau lasat rece ....

Inculpatii nu au fost si nici nu vor fi in vreun club prea devreme ....nu exista date despre ei in nici un club ...nu au facut reclama nimanui ....

Destul d trista viatza mihaelei ...dar asta nu motiveaza fapta desavarsita ....poate putina mila si simpatie pt ea ...dar ...nu cred k va scapa de sentintza ..
Old 08-05-07, 12:58   #84
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Va iesi mai devreme ca Vlad, sunt sigur. Iar Vlad cu temperamentul si comportamentul lui nu cred ca va iesi mai devreme de cei XX ani care`i doresc sa fie cati mai putini.

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline  
Old 08-05-07, 13:26   #85
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Vlad are un temperament foarte calm ...pt cei care nu jtiu ...omul cand se vede singur se panicheaza ...si nu jte ce sa faca ....nu e el pt puscarie ....sper sa scape fara probleme de acolo ....desi a facut o fapta foarte urata ....nu merita ...el e un om destul d naiv ...si nu ajtiut ce face ...

Precum a spus cineva odata .....cand a iesit si a vazut lumina zilei ...." Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu "
Low_Ridah is offline  
Old 08-05-07, 16:36   #86
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

eu sper sa iasa fetita de acolo.... sa-si aminteasca in fiecare clipa cat trebuie sa plateasca pentru ca a luat viata unui om. Intentionat, cu buna stiinta. Nu vorbim despre un accident aici, in care a fost implicat fara voia lui...

Orice i s-ar intampla in puscarie, nu va fi indeajuns de rau.
Old 08-05-07, 17:35   #87
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Hai sa fim putini realisti,nu tin cu ei,sunt niste criminali,dar totusi ceva nu se leaga..Daca totusi e asa cum zice Alina: "Daniel a început să plângă, nu voia să renunţe la mine. Vlad i-a spus să plece, s-au înjurat, s-au încăierat, au pus amândoi mâna pe câte un cuţit aflat la îndemână, am încercat să mă bag între ei, dar Vlad l-a pus la pământ şi l-a omorât"?
S-a intamplat totul prea repede,sunt sigur de asta.DAR daca ce zice ea e adevarat si nu a fost nimic premeditat,daca l-a omorat din "greseala"?Atunci ar fi vinovati pentru ca au incercat sa ascunda totul,iar din punctul meu acest fapt este muuult mai grav decat crima in sine..
In fine,nu as putea zice nicidecum ca mi-e mila de ei,nici macar de complici,trebuiau sa se gandeasca ca mai devreme sau mai tarziu se va afla..
Asa e in viata,mai devreme sau mai tarziu poate ca toti avem de trecut niste obstacole,unii stiu cum,altii nu..RIP Daniel MAncas,un om nevinovat..Va salut..
CoCaine is offline  
Old 08-05-07, 19:50   #88
Kallissto

Stage 3

Kallissto's Avatar

Nu prea cred ca este vorba de temperament calm...acest om nu are nici pe departe un temperament calm..toate minciunile sale ...asa zisele gogomanii..sunt de fapt cele care tradeaza personalitatea sa.Psihologic vorbind are un profil f bine conturat..este un tanar frustrat cu traume destul de severe ( ca in copilarie ii scuipau altii seminte in cap si ii luau banii ).Si-a construit o lume a sa in care are influenta ( mama la SRI,tatal ns pe unde ) in care are impresia ca are un cuvant de spus in fatza altor oameni si din minciuna in minciuna a cam pierdut contactul cu realitate...sg sau scop fiind cel de a obtine pozitia,puterea si banii pe care ii dorea ca sa demonstreze celor ce-i scuipau seminte in cap ca uite..a ajuns undeva.Daca nu era ceva premeditat...si era o crima facuta accidental...si vroiau neaparat sa scape de urme...conduceau masina si o lasau abandonata undeva sau o aruncau intr-o prapastie...in nici un caz nu o vindeau la diverse pers prin Bucuresti.
Conteaza mult prea putin ca i-am cunoscut sau nu...oricine din Iasi poate sa-si puna sticker si sa zica ///vai sunt din comunitate (mai noua am vazut un mosulica care avea sticker pe Dacia sa ) ....si totusi..exista acele lucruri care diferentiaza pe cei care vorbesc de aiurea de cei care sunt membri ai comunitatii...si nu cred ca e cazul de mentionat care sunt acele lucruri....ca vorba aia..cine stie cunoastye
Old 08-05-07, 20:25   #89
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Din cate jtiu eu ....de la mai multe persoane ...are traume si din alte cauze ...decat cele mentionate...." cu semintzele in cap " ..ma rog ...fiecare interpreteaza fraza cum vrea ....au mai fost si altzii persecutati d mici ...si nu au ajuns sa faca crime ....Ce voiam sa zic cu " semintzele " e k nu a facut parte din lumea interlopa din Suceava asa cum sustinea el ...pur si simplu a fost un om k toata lumea si nu era nici un fel d smeker ...era un simplu om dintrun cartier marginas ...ce era luat peste picior din cauza minciunilor si naivitatea sa ....asta voiam sa va spun ...

Oricum ....omul este o rusine pentru comunitatea 4tuning din iasi ..si din aceelasi motiv a fost inlaturat din club ...
Low_Ridah is offline  
Old 08-05-07, 21:31   #90
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Am citit acum si articolul din Ieseanul si totusi e altceva la mijloc cu crima asta ... prea e bagata multa lume ... ala de la Botosani nush care camatar si mai multi eu zic ca alta a fost treaba ... masina ar fi fost alta , aia nu au aruncat hainele pline de sange si tot asa ... ceva nu se leaga undeva ,dar sigur vom afla mai tarziu cum sta treaba
Al3xxx is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -