06-11-12, 18:54
|
|
Stage 3
Member of: [Competitor CNCA]
|
Exista Club Opel sau Tigra in iasi
salut m.ar interesa sa intru si eu un in club opel sau tigra daca mai se practica asa ceva in iasi!?
|
|
|
06-11-12, 20:46
|
|
 Stage 4
|
Re: Exista Club Opel sau Tigra in iasi
Ai pm! Nu pot face "reclama" aici :P
|
|
|
06-11-12, 22:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
|
|
|
08-11-12, 11:57
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [MERCEDES] [Opel] [AUDI]
|
iti pierzi timpul pe forumul ala plin de comunisti !!
majoritatea au plecat in mai multe mici forumuri clubastra, club tigra, club corsa etc !!
|
|
|
08-11-12, 22:50
|
|
 Stage 4
|
Mi se pare mult mai bine documentat, actualizat si organizat clubopel. De asemeni, calitatea oamenilor care il frecventeaza mi se pare superioara. Este doar o parere subiectiva.
|
|
|
09-11-12, 22:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aalex691
Mi se pare mult mai bine documentat, actualizat si organizat clubopel. De asemeni, calitatea oamenilor care il frecventeaza mi se pare superioara. Este doar o parere subiectiva.
|
si eu il frecventez.. doar pentru faptul ca acolo gasesc multe tutoriale si multi oameni pasionati de masinile lor unde mai poti "fura" o idee doua.. iar in privinta oamenilor o parte din ei chiar sunt comunisti.. nu mai zic de cei care zic ca te ajuta cu problemele la masina si nu fac altceva decat sa te jecmaneasca.. si aici vb de domnul dan cuciureanu.. cine stie cunoaste.. in fine.. ca idee forumul din punctul meu de vedere este ok..
|
|
|
10-11-12, 01:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Ti-a mancat Dan banii si masina merge la fel de prost?
|
|
|
10-11-12, 13:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CRyS`
Ti-a mancat Dan banii si masina merge la fel de prost? 
|
masina merge la fel de bine de cand am cumparat-o, eu l-am rugat doar sa se uite la coloana de directie pentru ca imi facea galagie, nu se auzea tare dar facea destul cat sa ma deranjeze, si el a zis ca se rezolva numai daca imi strange un surub de sub caseta de directie, doar ca e de munca pentru ca trebuie data jos caseta si sa stranga cu cheia si nu sa bata cu ciocanul, si ca o sa ma coste in jur de 160 ron pentru ca e o treaba de vreo 2 ore, am zis ca bine, i-am lasat masina si am plecat cu cea de servici pentru ca aveam treaba, dar la mine nu a durat mai mult de juma de ora si m-am intors la masina si cand vad sa pic din picioare, omu dadea cu ciocanu in caseta fara nicio grija, in fine ar fi mai mult de povestit dar nu prea am timp, din punctul meu de vedere omul e un escroc.
|
|
|
10-11-12, 13:25
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Pana gasesti o informatie pe clubopel trebuie sa citesti ca la Biblioteca, ba chiar mai rau
160 de lei pt strans un surub? Hai sa fim seriosi vad ca ai corsaC, nu OZN. A vrut sa profite ala.
Si mie mi-a cerut cineva 170 de lei pt un schimb de ulei, cand uleiul era 80 de lei si manopera 10 minute.Dar nu am platit, m-am dus in alta parte.
|
|
|
10-11-12, 19:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jemis90
Pana gasesti o informatie pe clubopel trebuie sa citesti ca la Biblioteca, ba chiar mai rau
160 de lei pt strans un surub? Hai sa fim seriosi vad ca ai corsaC, nu OZN. A vrut sa profite ala.
Si mie mi-a cerut cineva 170 de lei pt un schimb de ulei, cand uleiul era 80 de lei si manopera 10 minute.Dar nu am platit, m-am dus in alta parte.
|
Ca sa dai jos caseta chiar e de munca, si nu as fi avut nimic de comentat in privinta banilor daca o dadea jos, dar nu a facut asa si a preferat calea cea ma usoara si de aici am tras concluzia ca nu e decat un escroc si mai stiu un caz in care s-a dus sa "ajute" un coleg forumist care avea probleme cu masina si cica era mort de beat.
|
|
|
13-11-12, 18:52
|
|
 Stage 4
Member of: [RENAULT]
|
N3n3a daca e vorba de surubul de la cremaliera nu e de dat jos caseta...ci de "slabit" jugul...dar sunt sigur ca nu rezolvi problema asa...ci prin reconditionarea casetei.
|
|
|
13-11-12, 21:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alex_maf2007
N3n3a daca e vorba de surubul de la cremaliera nu e de dat jos caseta...ci de "slabit" jugul...dar sunt sigur ca nu rezolvi problema asa...ci prin reconditionarea casetei.
|
nu stiu exact despre ce a fost vorba.. caseta mea stiu ca e buna nu are nimic.. am probleme doar pe coloana.. in fine.. acum trebuie sa gasesc pe cineva care stie ce face..
|
|
|
14-11-12, 21:30
|
|
Stage 3
|
super...
eu am avut o astra f...
mi se oprea in mers...am mers pe la multe service-uri din iasi...de la mecanic la electrician si de la electrician la mecanic...
am schimbat toti senzorii si jumatate de motor...si nu am rezolvat nimic...
am auzit intalnirile "club opel" unde l-am intalnit pe dan cuciureanu si m-a rezolvat in 2 minute... mi-a pus fisele de la masina lui...m-am dus la magazin si mi-am luat pt motorul meu , m-am intors la om si i-am inapoiat ce era al lui...asta se intampla prin 2007...
de atunci am apelat la el si sincer am fost multumit...
mai serveste omul un pahar...cine e perfect?
ala de nu are nici un viciu sa comenteze...
waf?
|
|
|
14-11-12, 22:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexxey
super...
eu am avut o astra f...
mi se oprea in mers...am mers pe la multe service-uri din iasi...de la mecanic la electrician si de la electrician la mecanic...
am schimbat toti senzorii si jumatate de motor...si nu am rezolvat nimic...
am auzit intalnirile "club opel" unde l-am intalnit pe dan cuciureanu si m-a rezolvat in 2 minute... mi-a pus fisele de la masina lui...m-am dus la magazin si mi-am luat pt motorul meu , m-am intors la om si i-am inapoiat ce era al lui...asta se intampla prin 2007...
de atunci am apelat la el si sincer am fost multumit...
mai serveste omul un pahar...cine e perfect?
ala de nu are nici un viciu sa comenteze...
waf?
|
nu am spus niciodata ca nu stie ce face.. doar ce mi-a facut mie mi-a facut in bataie de joc si mi-a mai luat si multi bani.. nu mai zic cand am avut instrumentele la el pentru o verificare si m-a tinut o saptamana fara masina ca nu avea timp si cand mi le-a dat inapoi mi-a mai luat si bani si nici macar nu s-a uitat la ele.. deci imi sustin in continuarea parerea "buna" despre el..
|
|
|
15-11-12, 07:03
|
|
Stage 3
|
si din cate observ...omul a intrebat de un club cu opelisti...
nu de o persoana care sa repare masini...
nu il costa nimic sa treaca sa intalneasca baietii de la club opel...
intalnirile se tin in spate la prefectura, in parcarea de langa "joker"...in fiecare sambata la ora 15:00...
|
|
|
|
|