![]() |
Exista Club Opel sau Tigra in iasi
salut m.ar interesa sa intru si eu un in club opel sau tigra daca mai se practica asa ceva in iasi!?
|
Re: Exista Club Opel sau Tigra in iasi
Ai pm! Nu pot face "reclama" aici :P
|
|
iti pierzi timpul pe forumul ala plin de comunisti !!
majoritatea au plecat in mai multe mici forumuri clubastra, club tigra, club corsa etc !! |
Mi se pare mult mai bine documentat, actualizat si organizat clubopel. De asemeni, calitatea oamenilor care il frecventeaza mi se pare superioara. Este doar o parere subiectiva.
|
Quote:
|
Ti-a mancat Dan banii si masina merge la fel de prost? :lol:
|
Quote:
|
Pana gasesti o informatie pe clubopel trebuie sa citesti ca la Biblioteca, ba chiar mai rau :lol:
160 de lei pt strans un surub? Hai sa fim seriosi vad ca ai corsaC, nu OZN. A vrut sa profite ala. Si mie mi-a cerut cineva 170 de lei pt un schimb de ulei, cand uleiul era 80 de lei si manopera 10 minute.Dar nu am platit, m-am dus in alta parte. |
Quote:
|
N3n3a daca e vorba de surubul de la cremaliera nu e de dat jos caseta...ci de "slabit" jugul...dar sunt sigur ca nu rezolvi problema asa...ci prin reconditionarea casetei.
|
Quote:
|
super...
eu am avut o astra f... mi se oprea in mers...am mers pe la multe service-uri din iasi...de la mecanic la electrician si de la electrician la mecanic... am schimbat toti senzorii si jumatate de motor...si nu am rezolvat nimic... am auzit intalnirile "club opel" unde l-am intalnit pe dan cuciureanu si m-a rezolvat in 2 minute... mi-a pus fisele de la masina lui...m-am dus la magazin si mi-am luat pt motorul meu , m-am intors la om si i-am inapoiat ce era al lui...asta se intampla prin 2007... de atunci am apelat la el si sincer am fost multumit... mai serveste omul un pahar...cine e perfect? ala de nu are nici un viciu sa comenteze... waf? |
Quote:
|
si din cate observ...omul a intrebat de un club cu opelisti...
nu de o persoana care sa repare masini... nu il costa nimic sa treaca sa intalneasca baietii de la club opel... intalnirile se tin in spate la prefectura, in parcarea de langa "joker"...in fiecare sambata la ora 15:00... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning