So..azi imi iau si eu ce mai primesc prin cutia postala 90% spam....si hop o amenda?!
stiam ca am fost cuminte in ultimul timp. ma asteptam totusi la una (si inca ma astept) ...in bucuresti prin august..de viteza...mi-a urlat detectorul pe langa mioritei...si aveam 80-90..iar pe sensul celalalt politia.
bun..dar sa revin la actuala..citesc...hop..ca am mers fara rovignieta...
eu?wtf? dupa ce mi-am invatat lectia acum 1 an de zile..de fiecare data cand ies din oras imi cumpar una..de 7 zile
citesc bine data...11 mai 2011
) de acum 6 luni si un pic [iar ca sa nu se prescrie...procesul verbal a fost facut pe 7 noiembrie..cu 4 zile inaitne de a se anula]
ma uit la locatie valea lupului.. mai exact mi-a picat fisa..cand mergeam la Carrefour ERA [carrefour pe care eu il prefer deoarece e mai liber..mai bine aprovizionat etc]
250 ron amenda + 120 ron despagubire pentru DADR...wtf?
bun..acum asta ca asta....dar fiind "fan" carrefour era...am tot mers la el....de cel putin 100 de ori de atunci...si da..fara rovignieta..ca in pana mea e la 100 de metri de indicatorul de iasi..ptr mine tot in iasi
..ca sa nu mai zic ca pana acu o luna credeam ca amenzile ptr rovignieta sunt doar in afara localitatilor nu si in ele [insa cica doar in resedintele de judet]
deci ma pot astepta la un teanc de vreo 50-60 de amenzi de astea din mai pana acum..cate una pe saptamana, nu?
auzisem parca un caz asemanator undeva pe la tv...sper sa nu ma vedeti si pe mine la stirile de la ora 5...ca am amenzi de rovignieta de vreo 200 milioane lei vechi
nici nu stiu cum pot sa imi aflu situatia din acest punct de vedere
oricum...o sa fac contestatie...nu stiu cat o sa am castig de cauza...ci la voia judecatorului: plangerea mea o sa fie pe baza faptului ca am mers la carrefour era, nu stiam ca am nevoie de rovignieta pentru asta, iar ca dovada ca respect "legislatia" anexez toate rovignietele cumparate de mine in acest timp cand am iesit din oras..
deci..dumnezeu cu mila :nuke: